Fytofontana Stem Cells EyeBag—15 ml

Sérum Fytofontana Stem Cells EyeBag obsahuje výjimečnou kombinaci účinných látek, která napomáhá stahování váčků pod očima.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2937010 | Zbozi: 18114736

Popis produktu

Sérum Fytofontana Stem Cells EyeBag obsahuje výjimečnou kombinaci účinných látek, která napomáhá stahování váčků pod očima.

Účinné látky

TrioStem3 Complex
Tetrapeptid
Kyselina hyaluronová

Užití

Sérum Fytofontana Stem Cells EyeBag obsahuje výjimečnou kombinaci účinných látek, která napomáhá stahování váčků pod očima. Vzhled oteklých váčků naplněných vodou a tukem se viditelně redukuje. Kmenové buňky při kontaktu s buňkami pokožky, po doplnění vhodných peptidů, postupně obnovují pokožku a vyvolávají její rychlejší regeneraci. Mimické vrásky se redukují, pokožka se stává vypnutou, pružnou a vitální.
Hlavní účinná látka séra, TrioStem3 Complex, obsahuje jedinečnou kombinaci aktivních látek jako je humánní aktivátor kmenových buněk, kmenové buňky pomerančovníku hořkého a rostlinný výtažek kmenových buněk ze švýcarského jablka. Tento komplex aktivací kmenových buněk výrazně pozitivně ovlivňuje a obnovuje pokožku tváře. Sérum je kromě účinných látek z kmenových buněk doplněno i o tetrapeptid s antiedematickým účinkem, který redukuje otok očních víček. Klinické testy prokázaly zmírmění otoků očního okolí už po několika týdnech používání přípravku. Peptidy mají obdobný účinek jako botulotoxinové injekce, zmírňují stahování svalů a tím snižují výskyt mimických vrásek. Kolagen a elastin jsou látky zodpovědné za strukturu a pružnost pokožky.
TrioStem3 Complex a peptidy nové generace aktivně podporují jejich tvorbu a tím pomáhají vyplňovat vrásky.
Používáním přípravku se váčky pod očima zmenšují, vrásky očního okolí se vyhlazují, odolnost pleti se zvyšuje a pokožka se stává pevnou, zářivou a omlazenou. Přípravky „cosmeceutical“ jsou výsledkem intenzivního vědeckého výzkumu a díky svému vysokému obsahu účinných látek mají blahodárné účinky na pleť. Výraz cosmeceutical vyjadřuje nejvyšší standard v kategorii péče o pleť.

Dávkování

Přípravek je vhodný pro ženy i muže. Jemným stlačením dávkovače vytlačte potřebné množství séra na prst a naneste na okolí očí. Pro dosažení viditelných výsledků nanášejte Fytofontana Stem Cells EyeBag sérum s kmenovými buňkami alespoň 60 dní dvakrát denně (ráno a večer), následně jedenkrát denně, aby se mladistvý vzhled udržel.
Uvolňovací účinek přípravku Fytofontana Stem Cells EyeBag sérum s kmenovými buňkami je postupný, kumulativní a reverzibilní. Po ukončení aplikace přípravku, se pokožka během 2 až 6 měsíců vrátí do původního stavu.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Přípravek je vhodný na všechny typy pokožky. Před prvním použitím otestujte přípravek nanesením malého množství na vnitřní stranu předloktí, abyste se vyhnuli alergické reakci. Počkejte 24 hodin. Pokud pocítíte podráždění nebo zvýšenou citlivost, přestaňte přípravek používat. Zabraňte styku s očima! Pokud se přípravek dostane do očí, ihned je vypláchněte vodou a osušte. Jen na vnější použití! Skladujte při pokojové teplotě mimo tepelné zdroje a přímé sluneční záření!

Složení

Agua; Glycerin. Acetyl Hexapeptide-8, Caprylyl Glycol; Acetyl | Tetrapeptide-5;
Pentapeptide-18; Acetyl Heptapeptide-4; Panthenol; Oligopeptide-24, Lecithin, Sodium oleate, Glycine Soja Oil, Disodium EDTA; Xanthan Gum, Glucose, Carrageenan (Chondrus
Ciprus); Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy
Protein, Tripeptide-10. Citrulline, Tripeptide-1, Lecithin, Butylene Glycol, Carbomer,
Triethanolamine; Propylene Glycol; Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Callus Culture
Extract, Sodium Benzoate, Gluconolactone, Calcium Gluconate; Malus Domestica Fruit
Cell Culture. Extract; © Sodium © Hyaluronate; © Polysorbate 20; © Phenoxyethanol,
Ethylhexylglycerin; Dimethylaminoethanol; Tocophery| Acetate; Imidazolidinyl Urea; Retinyl
Palmitate; Parfum.
Údaje o firmě
Wwww.f-stemcells.com

Příbalový léták