Folie izotermická 1400x2200mm zlato/stříbro

Zdravotnický prostředek

Izotermická fólie je speciální tepelně reflexní fólie k zabránění úniku tělesného tepla při úrazech, popáleninách a šokových stavech.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8590317160624 | Zbozi: 18123759

Popis produktu

úrazech, popáleninách a šokových stavech.

Užití

Používá se především při poskytování první pomoci, k zamezení tepelných ztrát a prochladnutí zraněného, aplikuje se na oblečení, případně v kombinaci s přikrývkou. Mimo zdravotnictví lze fólii využít tam, kde je zapotřebí snížit tepelné ztráty nebo tam, kde je zapotřebí zajistit ochranu před sálavým teplem.

Složení

Přířez plastové fólie.
Údaje o firmě
Společnost BIOSTER, a.s., je tradičním českým výrobcem širokého spektra zdravotnických prostředků od speciálního vojenského obvazového materiálů přes program první pomoci až po unikátní produktovou řadu hemostatik a přípravků pro léčbu akutních a chronických ran Traumacel. Dlouhodobě spolupracuje s řadou akademických pracovišť a klade velký důraz na vlastní vědecký vývoj a kontinuální inovace produktů. Jako první uvedla na trh moderní krytí Traumacel Biodress na bázi oxidované celulózy z bavlny, pro léčbu akutních a chronických ran. BIOSTER, a.s., rovněž poskytuje na českém a slovenském trhu službu radiační sterilizace.
Wwww.bioster.cz

Příbalový léták