Kyselina listová Aktiv—30 tobolek

Přípravek obsahující kyselinu listovou a 3 vitamíny řady B podporuje procesy obnovy a růstu buněk, zejména v rozvíjejících se tkáních.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594062350477 | Zbozi: 18112406

Popis produktu

Přípravek obsahující kyselinu listovou a 3 vitamíny řady B podporuje procesy obnovy a růstu buněk, zejména v rozvíjejících se tkáních.

Účinné látky

Kyselina listová
Riboflavinum
Pyridoxinum

Užití

Kyselina listová se podílí na procesu dělení buněk, přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství. Pomáhá udržovat normální krvetvorbu, syntézu aminokyselin a metabolismus homocysteinu. Příznivě působí ma funkci imunitního systému a na psychickou činnost, podílí se na snižování únavy a vyčerpání.

Dávkování

1 tobolka za den.

Příznaky

Poruchy krvetvorby, snížená obranyschopnost, vysoká hladina homocysteinu; těhotenství, kojení; deprese.

Prevence

Kyselina listová přispívá k normálnímu vývoji plodu během těhotenství.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Při dodržení doporučeného dávkování se nevyskytují.

Fakta

Vitamín B2 přispívá k normální činnosti nervového systému, energetického metabolismu i k udržení normálního stavu zraku. Pomáhá zachovat zdravou kůži, sliznice a tvorbu červených krvinek. Vitamín B6 podporuje funkci imunitního systému, tvorbu červených krvinek a energetický metabolismus, snižuje únavu a vyčerpání. Vitamín B12 přispívá k normální tvorbě červených krvinek a dělení buněk, posiluje imunitní systém a energetický metabolismus.

Poznámka

Přípravek je vhodný pro těhotné ženy.

Složení

Maltodextrin (plnidlo), stearan hořečnatý (protispékavá látka), vitamín B2 (riboflavin) 4 mg (tj. 286 % referenční výživové hodnoty), vitamín B6 (pyridoxin) 4 mg (tj. 286 % RVH), kyselina listová 400 ug (tj. 200 % RVH), vitamín B12 (kobalamin) 2 ug (tj. 80 % RVH) v 1 tobolce. Obal tobolky: želatina.
Údaje o firmě
Společnost Virde, s.r.o. je moderní a dynamická výrobně - obchodní společnost, která se specializuje na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a prostředků tzv. léčebné kosmetiky. Snaží se zlepšit kvalitu života poskytováním vysoce kvalitních výrobků, přednostně na přírodní bázi, které si získaly své spokojené zákazníky nejen v ČR, aleiv
SR, Polsku, Maďarsku a na Ukrajině.

Příbalový léták