FC Bustyceutical na zpevnění+tonizaci poprsí—125 ml

Bustyceutical je biotechnologická emulze s liftingovou péčí se silným vyhlazujícím účinkem pro zpevnění a tonizaci poprsí.

Cena vč. DPH
675 Kč
Dostupnost
skladem 6 ks

PDK: 7640119230924 | Zbozi: 18124953

Popis produktu

Bustyceutical je biotechnologická emulze s liftingovou péčí se silným vyhlazujícím účinkem pro zpevnění a tonizaci poprsí.

Účinné látky

Aminokyseliny

Užití

Poprsí je jednou z nejcitlivějších složek osobní krásy ženy, proto si vyžaduje speciální péči a pozornost.
Používání přípravku je doporučeno pro všechny věkové kategorie žen, hlavně pro ženy po porodu, ženy ve zralém věku jakož i pro starší věkové kategorie.
Bustyceutical biotechnologická emulze, je přípravek, který výrazně zpevňuje a tonizuje poprsí a navíc má i silný liftingový účinek. Tonizace je vlastně zesílení a zvýšení napětí buňkových stěn prsou.
Při vyšších intenzitách se zvyšuje i svalový tonus. To znamená, že svalstvo je připraveno na aktivitu.

Dávkování

Naneste na prsty potřebné množství emulze Bustyceutical a krouživou masáží důkladně rozetřete na celou oblast poprsí. Pro dosažení optimálních výsledků nanášejte
Bustyceutical 2x denně (ráno a večer) po dobu nejméně 30 dnů. Potom nanášejte 1x denně, resp. podle potřeby a individuálních pocitů, aby byl požadovaný vzhled udržen.
Učinek je postupný, kumulativní a reverzibilní.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Výrobek je velmi dobře snášen a používá se na všechny typy pleti. Přesto se pro jeho vysokou účinnost doporučuje přípravek před použitím otestovat na kousku pokožky.
Otestujte reakci pokožky nanesením přípravku na malou část ošetřené oblasti a před úplným nanesením počkejte 24 hodin. Pokud pocítíte podráždění nebo zvýšenou citlivost, přestaňte přípravek používat.
Zabraňte styku s očima. Pokud se výrobek dostane do očí, vypláchněte je důkladně vodou a jemně je osušte.
Stimulace metabolismu tkáně, nárůst buňkové respirace/ dýchání a tonusu, zpevnění kožní tkáně — jsou prvky, které přispívají k zlepšenému držení poprsí. Přípravek
BUSTYCEUTICAL s kombinací biotechnologického původu a syntézy peptidů byl navržen jako reakce na tyto požadavky stimulace.
Přípravek obsahuje 3 složky: — biotechnologický bakteriální filtrát bohatý na stimulační a růstové faktory - je získaný z kultury aerobních mikroorganismů (vyžadují vysoké dávky kyslíku) na specifické výživné médium. Toto výživné médium umožňuje bakteriím velmi rychlý růst. — dva druhy amfifilických biopeptidů první je získáván syntézou peptidů z individuálních volných aminokyselin. Molekula byla vybraná na základě vědomostí o kolagenovém metabolismu. Tento tripeptid je vlastně přirozeně se vyskytující fragment kolagenu a je schopný stimulovat syntézu kolagenu ve fibroblastech dokonce i ve velmi nízkých koncentracích. Přítomnost tohoto biopeptidu v přípravku © BUSTYCEUTICAL © zabezpečuje © stimulaci © kolagenového © buňkového metabolismu v kožní vrstvě. druhý je rovněž syntetického původu (chemická syntéza peptidů). Tato řada aminokyselin byla vybrána v rámci struktury elastanu — další důležité makromolekuly tkáně pokožky.
Tento hexapeptid představuje opakovaný „elastický“ článek řetězce elastinu, navíc má vlastní biologickou aktivitu, a to chemotaxi — schopnost přitahovat reparační buňky (fibroblasty) k specifickým místům působení (léčba ran, regenerace tkáně). Biopeptidy se takto podílejí na restrukturalizaci a zpevnění tkáně. Mandlový olej, který je přidáván do přípravku, je znám svým hydratačním, zjemňujícím účinkem. BUSTYCEUTICAL je biotechnologické sérum s liftingovou péčí se silným vyhlazujícím účinkem pro kožní tkáně poprsí a zvyšují jejich a pevnost.

Složení

Agua, Acetyl-Hexapeptide-38, Glycerin, Dimethicone, Polyacrylamide, C12-14 isoparafin,
Laureth-7, Isopropyl Myristate, Cyclometicone, Prunus Dulcis Oil, Phenoxyethanol,
Ethylhexylglycerin, C12-14 Pareth-30, Glyceryl Stearate, Parfum.
Údaje o firmě www.f-cosmeceuticals.com

Příbalový léták