Farmax Ostropestřec Plus—60 tobolek

Ostropestřec Plus Farmax® a cholin přispívající k normální činnosti jater. Obsahuje kombinaci dvou bylin, ostropestřce mariánského a klanoprašky čínské, ve formě standardizovaných extraktů v želatinových tobolkách s obsahem min.80% silymarinu.

Cena vč. DPH
428 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3280022 | Zbozi: 18120690

Popis produktu

Ostropestřec Plus Farmax© a cholin přispívající k normální činnosti jater. Obsahuje kombinaci dvou bylin, ostropestřce mariánského a klanoprašky čínské, ve formě standardizovaných extraktů v želatinových tobolkách s obsahem min.80% silymarinu.

Účinné látky

Ostropestřec mariánský
Klanopraška čínská
Cholin

Užití

Ostropestřec Plus Farmax© obsahuje kombinaci dvou bylin, ostropestřce mariánského a klanoprašky čínské, ve formě standardizovaných bylinných extraktů v želatinových tobolkách s obsahem min. 80% silymarinu. Navíc s obsahem cholinu, který přispívá k normálnímu metabolismu lipidů a k udržení normální činnosti jater.

Dávkování

1 tobolka denně, nejlépe ráno.

Fakta

Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.
Přípravek neslouží jako náhrada pestré stravy.
Chraňte před teplem a světlem.
Přípravek ukládejte mimo dosah dětí!

Složení

Extrakt z plodů ostropestrce mariánského 250
Extrakt z plodů klanoprašky čínské 100
Cholin bitartrát 176 mg, odpovídá 82,5 mg cholinu
Údaje o firmě
Neuraxpharm Bohemia s.r.o. je součástí holdingu Neuraxpharm, předního evropského specialisty v CNS přípravcích. Část portfolia nabízených doplňků stravy se prezentuje pod obchodní značkou Farmax, část portfolia se zaměřením CNS pod obchodní značkou
Neuraxpharm. www.neuraxpharm.cz

Příbalový léták