Jamieson Ostropestřec mariánsky—90 tablet

Ostropestřec mariánský je doplněk stravy s rostlinným výtažkem. Ostropestřec mariánský podporuje zdravé trávení, zlepšuje metabolismus jater a příznivě ovlivňuje jaterní testy, pomáhá udržovat správnou hladinu sacharidů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 3260800 | Zbozi: 18117619

Popis produktu

Ostropestřec mariánský je doplněk stravy s rostlinným výtažkem. Ostropestřec mariánský podporuje zdravé trávení, zlepšuje metabolismus jater a příznivě ovlivňuje jaterní testy, pomáhá udržovat správnou hladinu sacharidů.

Účinné látky

Silybum Marianum

Užití

Ostropestřec mariánský - Sylibum marianum je doplněk stravy s rostlinným výtažkem.
Ostropestřec mariánský podporuje zdravé trávení, zlepšuje metabolismus jater při jejich regeneraci a příznivě ovlivňuje jaterní testy, pomáhá udržovat správnou hladinu sacharidů, podporuje detoxikaci organizmu pomocí jater a zvyšuje jejich odolnost vůči faktorům okolního prostředí.

Dávkování

Dospělí 3 tablety denně.
K dosažení pozitivních účinků užívejte nejméně 3 týdny.

Fakta

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a doplňků stravy. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů kvality, v nejefektivnější výrobu přírodních doplňků stravy.

Poznámka

  • Těhotné a kojící ženy, osoby s onemocněním jater, by měly užívání tohoto doplňku konzultovat s lékařem.
  • Neužívejte při přecitlivělosti nebo alergii na přítomné složky.
  • Skladujte při teplotě 15 — 25 *C, mimo dosah malých dětí.
  • Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
  • Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

Složení

Každá tableta obsahuje:
Ostropestřec mariánský (Silybum marianum, semena).......... 150mg standardizované na 53% silymarinu
Údaje o firmě
Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků stravy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Příbalový léták