Express Diet proteinová dieta 7 instantních jídel

Proteinová dieta Express Diet slouží jako náhrada stravy na redukci tělesné hmotnosti. Přináší rychlé výsledky díky použití vysoce kvalitních přírodních proteinů za současného snížení přísunu sacharidů, tuků a energie.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3475036 | Zbozi: 18121108

Popis produktu

Proteinová dieta Express Diet slouží jako náhrada stravy na redukci tělesné hmotnosti.
Přináší rychlé výsledky díky použití vysoce kvalitních přírodních proteinů za současného snížení přísunu sacharidů, tuků a energie.

Užití

Proteinová dieta Express Diet je bílkovinová ketonová dieta, která funguje na principu ketózy, tedy rychlém spalování tuků bez pocitu hladu. Při hubnutí s proteinovou dietou
EXPRESS DIET jsou tělu dodávané vysoce kvalitní přírodní proteiny za současného snížení přísunu sacharidů, tuků a energie pod 850 kcal na den. Obvykle jsou prvotním zdrojem energie pro tělo sacharidy. Během diety Express Diet je jejich přísun omezen a hlavním zdrojem energie se stává uložený tuk.
Tato metabolická změna se nazývá ketóza. Ketóza tedy spouští rychlé spalování vlastních uložených tuků. Proteinová dieta Express diet je unikátním produktem, který tento proces v těle nastartuje a dokonale udržuje až do vytoužené hmotnosti.
Snadno, doma, bez výživového poradce!
Program proteinové diety je navržen tak, že nemusíte být odborníkem na zdravou výživu, ani konzultovat váš jídelníček s výživovým poradcem či lékařem. Jíte 4 jídla proteinové diety Express Diet denně a ta vám poskytnou všechny živiny, vitamíny, minerály a stopové prvky jako u běžné stravy. Zároveň jsou však navržena tak, aby Vás neustále udržovala ve stavu ketózy, tedy spalování tuků bez pocitu hladu.
Bez hladovění a jojo efektu:
Odbourávání tuku během ketózy produkuje ketony (dají se změřit i v moči), které v mozku účinně tlumí pocit hladu a navozují pocity dobré nálady a energie. Proto většina uživatelů proteinovou dietu Express Diet výborně snáší a je schopna vydržet až do konce bez pocitu hladu, což je jedna z hlavních výhod našeho dietetického programu.
Bohatým zdrojem energie se pro nás stává spalovaný tuk.
Bez hladovění
Jednoduché držení diety
Bez nutnosti pohybu
Bez jojo efektu
Připraveno do 5 minut
Bez výživového poradce 4 jídla denně

Dávkování

Uplná náhrada stravy pro regulaci tělesné hmotnosti: 4 porce proteinové diety Express
Diet denně
Částečná náhrada stravy na regulaci tělesné hmotnosti: 2-3 porce Express Diet a 1-2 běžná jídla denně.

Kontraindikace

Program proteinové diety Express Diet je nevhodný pro děti, těhotné a kojící ženy, pro osoby během rekonvalescence po nemoci (operaci), osoby s poruchou příjmu potravy, osoby trpící dnou, diabetes nebo jiným metabolickým onemocněním, onemocněním ledvin a jater, pro osoby s onkologickými onemocněními, onemocněním krve, kardiaky a osoby, které mají podváhu nebo alergii na některou složku produktu.

Poznámka

Vanilkovo-malinová kaše 1ks
Jablečno-skořicová kaše 1ks
Kuřecí polévka 1ks
Nugety s kuřecí příchutí 1ks
Bramborová kaše 1ks
Cokoládovo-malinový koktejl 1 ks
Jahodový smoothie 1ks

Příbalový léták