Express Diet 5-ti denní dieta

Úplná náhrada stravy na redukci tělesné hmotnosti. 5denní dieta Express Diet je bílkovinná ketonová dieta, fungující na principu ketózy, tedy rychlém spalování tuků bez pocitu hladu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2888171 | Zbozi: 18106003

Popis produktu

Uplná náhrada stravy na redukci tělesné hmotnosti. bdenní dieta Express Diet je bílkovinná ketonová dieta, fungující na principu ketózy, tedy rychlém spalování tuků bez pocitu hladu.

Užití

Proteinová dieta Express Diet je antikatabolická ketonová dieta pro redukci hmotnosti. Ve stravovacím konceptu bílkovinové diety Express Diet jsou tělu podávané vysoce kvalitní přírodní bílkoviny za současného snížení přísunu sacharidů, tuků a energie pod 850 kcal na den. Obvykle jsou prvotním zdrojem energie pro tělo sacharidy. Vzhledem k jejich omezenému přísunu jsou během této diety rychle spotřebovány a hlavním zdrojem energie pro tělo se stává uložený tuk. Tato metabolická změna se nazývá ketóza.
Ketóza tedy spouští spalování vlastních uložených tuků. Pravidelným přísunem kvalitních bílkovin během ketózy zabraňujeme spalování svalové hmoty a podporujeme spalování tuků. Program proteinové diety Express Diet je navržen tak, že nemusíte být odborníkem na zdravou výživu, ani konzultovat váš jídelníček s výživovým poradcem či lékařem. Jíte 4 jídla proteinové diety Express Diet denně a ta vám poskytnou všechny živiny, vitamíny, minerály a stopové prvky, dokonce ve větší míře jako u běžné stravy.
Tvoří tak nutričně vyvážený jídelníček. Zároveň jsou však navržena tak, aby vás neustále udržovala ve stavu ketózy, tedy spalování tuků bez pocitu hladu.
Výhody 5-ti denní diety Express Diet: - bez hladovění - jednoduché držení diety - bez nutnosti pohybu - bez jojo efektu - připraveno do 5 minut - bez výživového poradce - 4 jídla denně.
Balení obsahuje 20 hyperproteinových instantních jídel: - rajčatová polévka 2 ks - sýrový krém 3 ks - žampionová polévka 2 ks - kuřecí polévka 3 ks - jablečno-skořicová kaše 3 ks - vanilkovo-malinová kaše 2 ks - čokoládový koktejl s malinami 3 ks - jahodový koktejl 2 ks.

Dávkování

Expresní dávkování: 4 porce instantních proteinových jídel denně.
Pohodlné dávkování: 2-3 porce instantních proteinových jídel a 1-2 běžná jídla denně.
Program 5-ti denní proteinové diety Express Diet je nevhodný: pro děti, těhotné a kojící ženy, pro osoby během rekonvalescence po nemoci (operaci), osoby s poruchou příjmu potravy, osoby trpící na dnu, diabetes nebo jiné metabolické onemocnění, anebo onemocnění ledvin a jater, pro lidi s onkologickými onemocněními, s onemocněním krve, kardiaky, osoby, které mají podváhu, nebo alergii na některou složku produktu.

Fakta

Denní dávka (850 kcal/den) obsahuje průměrné množství všech základních živin na den.

Poznámka

Good Nature s.r.o.
Kollárova 88 036 01 Martin
Slovensko

Příbalový léták