ExAller při alergii na roztoče domácího prachu—75 ml

Zdravotnický prostředek

Přípravek ExAller zmírňuje a chrání před alergickými projevy způsobenými roztoči domácího prachu. Bezpečně a účinně odstraňuje roztoče z matrací, lůžkovin, koberců, čalounění. Eliminuje 99 % roztočů po 3 aplikacích. Je 100 % přírodní a bezpečný.

Cena vč. DPH
367 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3971430 | Zbozi: 18145169

Popis produktu

Přípravek ExAller zmírňuje a chrání před alergickými projevy způsobenými roztoči domácího prachu. Bezpečně a účinně odstraňuje roztoče z matrací, lůžkovin, koberců, čalounění. Eliminuje 99 % roztočů po 3 aplikacích. Je 100 % přírodní a bezpečný.

Užití

Nastříkejte ExAller?B rovnoměrně na látku ze 100% bavlny (můžete použít např. povlečení), jímž jste zakryli matraci, koberec, čalounění nebo jiný ošetřovaný povrch.
Jedno stisknutí pumpičky je určeno na plochu 30x30 centimetrů. Nechte přípravek působit 1 až 2 hodiny. To je doba potřebná k nalákání více roztočů do látky, kterou jste ošetřovaný povrch zakryli. Sejměte látku s nalákanými roztoči a vyperte ji v pračce při teplotě 60 *C. Po prvních třech aplikacích ještě ošetřený povrch vysajte vysavačem, ideálně s HEPA filtrem. Odstraníte tak výkaly a schránky, které po roztočích zůstaly.

Dávkování

Jedno stisknutí pumpičky je určeno na plochu 30x30 centimetrů, aplikujte z výšky 30 centimetrů. 24 stříknutí spreje / jednolůžko 48 stříknutí spreje / dvojlůžko 3 stříknutí spreje / polštář
Pro eliminaci roztočů používejte 1 x týdně 3 týdny po sobě. Pro prevenci opětovného výskytu roztočů používejte 1x měsíčně.

Příznaky

Alergická reakce na roztoče domácího prachu představuje odpověď imunitního systému na specifické látky obsažené v exkrementech roztočů, tzv. alergeny. Mezi alergické příznaky patří:
Alergická rýma (ucpaný nos)
Konjunktivitida (zánět spojivek)
Astma, tlak na hrudi a sípot
Atopická dermatitida (zanícená vyrážka na pokožce)
Pokud spíte každou noc na matraci obydlenou roztoči, může to mít dopady na kvalitu vašeho života:
Poruchy koncentrace a pozornosti
Nedostačují výkon ve škole nebo zaměstnání
Unava a ospalost
Změny nálad
Narušené sociální vazby

Prevence

produkují, uděláte první a zásadní krok ke zmírnění nebo úplnému omezení projevů alergie.

Vedlejší příznaky

Vedlejší účinky

Fakta

Skladování

Upozornění: - Před každým použitím přípravek ExAller? důkladně protřepejte. - Před prvním použitím přípravku ExAller?$ odstraňte hliníkové víčko a připevněte rozprašovač. - Nepoužívejte přípravek, pokud je obal poškozený. - Uchovávejte mimo dosah dětí. - Vyhněte se kontaktu s očima. - Nepoužívejte přípravek po uplynutí doby použitelnosti, která je uvedena na lahvičce. - Výrobek nebyl testován u dětí mladších 3 let a u těhotných nebo kojících žen.

Poznámka

ExAller? je založený na přírodních rostlinných extraktech, které přitahují roztoče domácího prachu. Díky tomu se roztoči shromažďují a mohou být odstraněni. Roztoči jsou eliminováni, ale nejsou přípravkem zabíjeni. ExAller? neobsahuje insekticidy ani chemické látky a je zcela bezpečný pro dospělé, děti od tří let i domácí mazlíčky.

Složení

100% přírodní složení, obsahuje pouze rostlinné výtažky.
Údaje o firmě
Výrobcem přípravku ExAller© je belgická farmaceutická společnost AcarUp Consumer
Health se sídlem v Bruselu.

Příbalový léták