Eucerin Kuličkový Antiperspirant—50 ml

Kuličkový antiperspirant proti zvýšenému pocení. Klinicky prokázaná ochrana proti pocení a pachu na dobu 48 hodin. Složení bez alkoholu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2677178 | Zbozi: 18112639

Popis produktu

Kuličkový antiperspirant proti zvýšenému pocení. Klinicky prokázaná ochrana proti pocení a pachu na dobu 48 hodin. Složení bez alkoholu.

Účinné látky

Aluminum Chlorohydrate

Užití

Antiperspirant s příjemnou parfemací, zabraňuje pocení a potlačuje pach po dobu 48 hodin. Aplikujte přímo na omytou pokožku podpaží.

Dávkování

Antiperspirant aplikujte přímo na pokožku podpaží.

Kontraindikace

Nepoužívejte na poraněnou či podrážděnou pokožku (například hned po holení).

Fakta

V současnosti patří EucerinB k vysoce uznávaným a preferovaným dermokosmetickým značkám mezi dermatology. Dermatologové doporučují výrobky Eucerin$ zejména proto, že udržují pokožku ve vynikající kondici a vyhovují také specifickým potřebám citlivé, oslabené či nemocné pokožky. Vědci laboratoří Eucerin© spolupracují s předními dermatology a při vývoji výrobků využívají nejnovějších vědeckých poznatků.
Díky tomu mohou zaručit spolehlivé a účinné inovace, které splňují nejvyšší dermatologické standardy. Eucerin©$ používá pouze pečlivě vybrané a klinicky testované účinné látky, a garantuje tak nejvyšší kvalitu svých produktů. Výrobky Eucerin© v sobě spojují vysokou účinnost a vynikající kožní snášenlivost. Lidem po celém světě proto přinášejí pocit znatelné úlevy od problémů s citlivou nebo oslabenou pokožkou.

Složení

Agua, Aluminum Chlorohydrate, PPG-15, Stearyl Ether, Steareth-21, Steareth-2, Ethylhexyl
Cocoate, Trisodium EDTA, Parfum.
Údaje o firmě
Wwww.eucerin.cz

Příbalový léták