Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift —Vánoce 2021

Eucern set Promo 2021 HYALURON-FILLER+VOLUME-LIFT vyplňuje hluboké vrásky a zpevňuje obličejové kontury pro liftingový účinek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4640869 | Zbozi: 18146758

Popis produktu

Eucern set Promo 2021 HYALURON-FILLER+VOLUME-LIFT vyplňuje hluboké vrásky a zpevňuje obličejové kontury pro liftingový účinek.

Užití

Tento denní krém v sobě kombinuje tři účinné složky, které působí cíleně na specifické vrstvy pleti, v nichž dochází ke ztrátě objemu: magnolol zvyšuje množství a velikost buněk zajišťujících objem pleti 1, oligopeptidy stimulují síť kolagenních vláken pro pevnější strukturu pleti 1 a kyselina hyaluronová intenzivně pleť hydratuje a vyplňuje hluboké vrásky. Při pravidelném používání pomáhá Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift
Denní krém obnovit ztracený objem a zpevnit obličejové kontury. Viditelně redukuje jemné linky a hluboké vrásky a pleť je výrazně hladší a pevnější.
Tento noční krém v sobě kombinuje tři účinné složky, které působí cíleně na specifické vrstvy pleti, v nichž dochází ke ztrátě objemu: magnolol zvyšuje množství a velikost buněk zajišťujících objem pleti 1, oligopeptidy stimulují síť kolagenních vláken pro pevnější strukturu pleti 1 a kyselina hyaluronová intenzivně pleť hydratuje a vyplňuje hluboké vrásky. Obsahuje také dexpanthenol, který dále podporuje regeneraci pleti během spánku.

Dávkování

Naneste ráno na důkladně vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu.
Jemně vmasírujte pevnými pohyby směrem vzhůru.
Před nanesením make-upu počkejte pět až deset minut, dokud se krém nevstřebá.
Chcete-li dosáhnout nejlepších výsledků, používejte v kombinaci s Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Očním krémem SPF 15 a Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Nočním krémem.
Pokud potřebujete silnější sluneční ochranu, naneste v dalším kroku Eucerin Emulzi na opalování proti vráskám SPF 30 nebo SPF 50.
Naneste večer na důkladně vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu.
Jemně vmasírujte pevnými pohyby směrem vzhůru.
Chcete-li dosáhnout nejlepších výsledků, používejte v kombinaci s Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Očním krémem SPF 15 a Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Denním krémem SPF 15 pro suchou pleť nebo Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Denním krémem SPF 15 pro normální až smíšenou pleť.

Příbalový léták