Eregma Max power—100 tablet

Eregma MAX Power je velmi komplexní a velmi účinný přírodní přípravek určený k podpoře sexuálních funkcí. Tablety pro lepší sex.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594057390075 | Zbozi: 18102743

Popis produktu

Eregma MAX Power je velmi komplexní a velmi účinný přírodní přípravek určený k podpoře sexuálních funkcí. Tablety pro lepší sex.

Účinné látky

L-arginin
Panax ginseng
Tnibulus terestris

Užití

řípravek Eregma MAX Power pomáhá zvyšovat výkonnost organismu. Obsahuje kombinaci účinných látek určených k podpoře sexuálních funkcí především u mužů.
Účinek produktu je zvýšen technologií mikronizace. Eregma MAX Power pomáhá zintenzivňovat sexuální prožitek obou partnerů.
Eregma MAX Power obsahuje byliny maca a kotvičník označované jako "přírodní
Viagra", žen-šen označovaný za "kořen života", ginkgo bilobu a indiány oblíbený smilax.
Obsažené prvky selen, zinek a měď tvoří významnou funkční součást řady enzymů důležitých pro životní funkce v organismu. V přípravku Eregma MAX Power jsou zastoupeny v biologicky dobře dostupné formě a organismus je schopen je velmi dobře využít.

Dávkování

1 tableta 2x denně (dopoledne mezi jídly, večer nejlépe 3 hodiny před spaním). Dávka se zapíjí dostatečným množstvím tekutiny (nejsou vhodné alkoholické nápoje ani mléko).
Doporučuje se užívat dlouhodobě.

Kontraindikace

Zádné

Vedlejší příznaky

V doporučených dávkách nemá přípravek nežádoucí vedlejší účinky, působí pozvolna a přirozeně. Nevzniká na něj návyk.

Fakta

Doplněk stravy. Učinnost vstřebávání složek je zvýšena technologií mikronizace. Není určeno pro děti a mladistvé do 15 let, těhotné a kojící ženy. Přípravek může snižovat krevní tlak. Osoby s poruchou krevní srážlivosti a osoby s jiným závažným onemocněním by měly užívání přípravku konzultovat s lékařem. U diabetiků může přípravek snižovat hladinu krevního cukru v krvi. Produkt je vyráběn pod farmaceutickým dohledem a certifikací GMP. Neobsahuje lepek, živočišné a GMO složky.

Složení

panax ginseng, 35 mg silymarin, 35 mg smetanka lékařská, 33,5 mg vitamin E, 10 mg ginkgo biloba, 8 mg smilax lékařský, 7,2 mg zinek, 5 mg koenzym 010, 300 jg měď, 20,0 ug selen

Příbalový léták