Adiel Kotvičník zemní Tribulus terrestris—90 tobolek

Jedná se o extrakt z kotvičníku zemního v poměru 4:1 na podporu hormonální aktivity a funkce reprodukčních orgánů. ADIEL Kotvičník zemní má prokazatelné účinky na pohlavní orgány a tvorbu testosteronu. Příznivě pomáhá na svalové a tělové napětí.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3372274 | Zbozi: 18119622

Popis produktu

Jedná se o extrakt z kotvičníku zemního v poměru 4:1 na podporu hormonální aktivity a funkce reprodukčních orgánů. ADIEL Kotvičník zemní má prokazatelné účinky na pohlavní orgány a tvorbu testosteronu. Příznivě pomáhá na svalové a tělové napětí.

Účinné látky

TRIBULI TERRESTRIS HERBAE EXTRACTUM SICCUM

Užití

ADIEL Kotvičník zemní extrakt 90 kapslí. Jedná se o koncentrát z kotvičníku zemního (Tribulus terrestris) v poměru 4:1 nikoli o namletou bylinu. Výhodou extraktu z kotvičníku při jeho zpracování je, že jsou zachovány všechny účinné látky z celé rostliny tribulusu.
Koncentrovaný extrakt vzniká luhováním samotné byliny kotvičníku zemního v luhovacím médiu, kterým je nejčastěji voda. Silný výluh z rostliny je speciální technologií nasušen na jemný prášek. Vysušený extrakt kotvičníku je poté nadávkován do celulózových kapslí. Celulózové kapsle se snadno polykají, rychleji se vstřebávají do těla, jsou vhodné pro vegetariány a vegany.
Co kotvičník zemní podporuje u mužů? -pohlavní orgány a hormonální aktivitu -správnou funkci reprodukčního systému a močové soustavy -tělový a svalový tonus tj. napětí svalů, energii -normální činnost nervové soustavy a dýchacího systému -přirozenou obranyschopnost tj. celkový imunitní systém -správnou funkci kardiovaskulárního systému (čištění a srážení krve) -podporuje zdraví úst, dásní a pokožky

Dávkování

Užívejte 2 — 3 kapsle denně (maximálně 2000 mg kotvičníku denně). Užívejte ideálně před jídlem, zapijte dostatečným množstvím vody.
Neužívejte večer, mírně stimuluje.
Nepřekračujte tuto doporučenou denní dávku.

Fakta

Kapsle Adiel jsou velmi účinné díky tomu, že obsahují koncentráty z bylin, ne pouze namletou rostlinu. Koncentráty mají vysoký obsah účinných látek a vysokou vstřebatelnost v organismu.
Koncentrát vzniká luhováním kotvičníku v luhovacím mediu, kterým je nejčastěji voda.
Silný výluh, který obsahuje koncentrovaný komplex účinných látek obsažených v rostlině je speciální technologií vysušen na prášek. Tento prášek se pak dávkuje do jednotlivých kapslí.
Forma kapslí má navíc pro vás na rozdíl od tablet velkou výhodu. Kapsli můžete otevřít, její obsah vysypat do malého množství vody a následně vypít.

Složení

384 mg (96%) kotvičník extrakt (Tribulus terrestris) 16 mg (4%) stearan hořečnatý

Příbalový léták