Kotvičník zemní FORTE s vitamínem E—90 tobolek

Kotvičník má prokazatelné účinky na pohlavní orgány a hormonální aktivitu muže, podílí se na optimální hladině testosteronu v krvi. Příznivě napomáhá k fungování celého reprodukčního systému a močové soustavy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 3372282 | Zbozi: 18119136

Popis produktu

Kotvičník má prokazatelné účinky na pohlavní orgány a hormonální aktivitu muže, podílí se na optimální hladině testosteronu v krvi. Příznivě napomáhá k fungování celého reprodukčního systému a močové soustavy.

Účinné látky

TRIBULI TERRESTRIS HERBAE EXTRACTUM SICCUM
TOCOFEROLUM

Užití

Kotvičník zemní FORTE má prokazatelné účinky na pohlavní orgány, celkové fungování reprodukčního systému a hormonální aktivity muže. Příznivě přispívá ke správné činnosti močových cest (močení) a dýchacího systému. Mimo jiné přispívá k tvorbě testosteronu, podporuje fungování nejen pohlavních orgánů, ale také napomáhá regenerovat při svalovém a tělesném tonusu, tedy při svalovém napětí. Vhodné pro sportovce.
Jedná se o koncentrovaný extrakt z celé byliny kotvičníku zemního (Tribulus terrestris) s vitamínem E v poměru 4:1 nikoli o namletou bylinu. Výhoda extraktu z kotvičníku spočívá v jeho zpracování, které zachovává všechny účinné látky z rostliny. Extrakt vzniká luhováním samotné byliny kotvičníku zemního v luhovacím médiu, kterým je nejčastěji voda. Silný výluh z rostliny je speciální technologií nasušen na jemný prášek, poté je do extraktu přimíchán vitamín E a následně nadávkován do celulózových kapslí. Celulózové kapsle se snadno polykají, rychleji se vstřebávají do těla, jsou vhodné pro vegetariány a vegany.
Jaké účinky má Tribulus terrestris? -podporuje pohlavní orgány a hormonální aktivitu muže -přispívá ke správné funkci reprodukčního systému a močové soustavy -regeneruje tělový a svalový tonus tj. napětí svalů, dodává energii -udržuje normální činnost nervové soustavy a dýchacího systému -podporuje přirozenou obranyschopnost tj. celkový imunitní systém -správnou funkci kardiovaskulárního systému (čištění a srážení krve) -podporuje zdraví úst, dásní a pokožky -chrání buňky před volnými radikály — vitamín E (při dávce 1,5mg)

Dávkování

Užívejte 2 — 3 kapsle denně (maximálně 2000 mg kotvičníku denně). Užívejte ideálně před jídlem, zapijte dostatečným množstvím vody.
Neužívejte večer, mírně stimuluje.
Nepřekračujte tuto doporučenou denní dávku.

Fakta

Kapsle Adiel jsou velmi účinné díky tomu, že obsahují koncentráty z bylin, ne pouze namletou rostlinu. Koncentráty mají vysoký obsah účinných látek a vysokou vstřebatelnost v organismu.
Koncentrát vzniká luhováním kotvičníku v luhovacím mediu, kterým je nejčastěji voda.
Silný výluh, který obsahuje koncentrovaný komplex účinných látek obsažených v rostlině je speciální technologií vysušen na prášek. Tento prášek se pak dávkuje do jednotlivých kapslí.
Forma kapslí má navíc pro vás na rozdíl od tablet velkou výhodu. Kapsli můžete otevřít, její obsah vysypat do malého množství vody a následně vypít.

Složení

364 mg (91%) kotvičník extrakt (Tribulus terrestris) 20 mg (5%) vitamín E 16 mg (4%) stearan hořečnatý

Příbalový léták