Elmex zubní kartáček dětský 3-6 let

Zubní kartáček elmex dětský je zubní kartáček speciálně navržený pro děti ve věkové skupině 3-6 let. Děti v této věkové skupině jsou schopné si samostatně čistit zuby.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 7610108043552 | Zbozi: 18146605

Popis produktu

Zubní kartáček elmex dětský je zubní kartáček speciálně navržený pro děti ve věkové skupině 3-6 let. Děti v této věkové skupině jsou schopné si samostatně čistit zuby.

Účinné látky

měkká vlákna se zaoblenými konci

Užití

Měkká vlákna jemně a účinně čistí mléčné zuby. Optimální zaoblení konců vláken zabraňuje poranění dásní.

Dávkování

2x denně na dětský zubní kartáček (3-6let) nanéste dětskou zubní pastu elmex o velikosti hrášku. Zlutá část vláken slouží jako pomůcka pro správné odměřování zubní pasty.

Příznaky

Nejsou známy.

Prevence

vzniku zubního kazu zabránit nebo kazivosti chrupu snížit. Hygiena dutiny ústní: základem je pravidelné odstraňování zubního plaku.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Vyvinuto švýcarskými specialisty. Doporučujeme používat spolu s dětskou zubní pastu elmex. Společnost GABA rovněž vyvinula inovativní prvky v oblasti mechanické kontroly plaku: - konický tvar vláken (průměr vláken se zužuje z 0,18 mm u základny až o 0,05 mm u špičky — vlákna uzpůsobeny pro podrážděné dásně) - inovativní trojúhelníkový profil u mezizubních kartáčků — profil kartáčků odpovídá tvaru mezizubních prostor.

Poznámka

Vědecky vyvinutá ergonomická rukojeť s optimálními rozměry a ve tvaru se zabudovanými vodicími prvky umožňuje dětem, aby zkoušely různé typy uchopení.

Složení

33 svazků vláken o průměru 0,15 mm. Rukojeť z polypropylénu a elastomeru.
Údaje o firmě
Historie společnosti sahá až do roku 1638 — založení lékárny Goldene Apotheke Basel=
GABA — odsud název GABA. Společnost GABA má vedoucí postavení ve Švýcarsku,
Německu a Rakousku. Účinky přípravků GABA jsou ověřeny ve více než 500 nezávislých studich po celém světě. Společnost GABA vyvinula jedinečnou složku aminfluoridů — účinější způsob prevence zubního kazu (jedinečný mechanismus působení aminfluoridů — fluoridový iont je navázán k aminu organické mastné kyseliny s dlouhým řetězcem, což se projevuje ve vysoké povrchové aktivitě. Aminfluoridy se tak rychle rozptýlí v ústní dutině a jejich vynikající přilnavost zajišťuje pokrytí povrchu zubů homogenní molekulární vrstvou). Společnost GABA rovněž vyvinula inovativní prvky v oblasti mechanické kontroly plaku: - konický tvar vláken (průměr vláken se zužuje z 0,18 mm u základny až o 0,05 mm u špičky — vlákna uzpůsobeny pro podrážděné dásně) - inovativní trojúhelníkový profil u mezizubních kartáčků — profil kartáčků odpovídá tvaru mezizubních prostor.

Příbalový léták