Dr.Popov Tea Tree mast—50 ml

Mast působí dezinfekčně, a tím čistí pokožku při akné a kožních potížích. Je vhodná k regeneraci pokožky podrážděné slunečním zářením nebo mechanickým podrážděním a k ošetření rtů při problémech s opary. 50 ml.

Cena vč. DPH
114 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8595058900126 | Zbozi: 18130523

Popis produktu

Mast působí dezinfekčně, a tím čistí pokožku při akné a kožních potížích. Je vhodná k regeneraci pokožky podrážděné slunečním zářením nebo mechanickým podrážděním a k ošetření rtů při problémech s opary. 50 ml.

Užití

Tea Tree mast - bylinná mast s obsahem 4% vysoce účinného australského čajovníkového oleje (Tea Tree Oil) a 1% extraktu tymiánu. Tea Tree mast je velmi vhodná při péči o rty (např. při oparech) a k ošetřování plísní nehtů či plísní mezi prsty.
Mast můžete používat k regeneraci pokožky podrážděné slunečním zářením, mechanickém podráždění a při různých kožních afekcích.
Tea Tree mast se výborně hodí také k ošetřování akné — mast totiž obsahuje 4% vysoce účinného oleje z čajovníkového stromu, který je známý svými protizánětlivými a čistícími účinky.
V neposlední řadě vám mast dobře poslouží jako masážní přípravek, následná masáž příznivě působí na pohybové ústrojí.

Dávkování

Před nanesením svízelové masti doporučujeme postiženou partii omýt vodou bez mýdla a dobře vysušit. Mast se nanáší v tenké vrstvě na pokožku tak, aby neucpala póry. Tea
Tree mast používáme 2-3x denně (nebo dle aktuální potřeby), jemně ji vtíráme 2 až 3 minuty do kůže.
Díky správné aplikaci masti pomáháte zvyšovat její účinek.

Fakta

Tea Tree mast neobsahuje konzervanty ani umělá barviva. Tea Tree mast doporučujeme skladovat při teplotě 5 až 25 *C. Balení 50 ml.
Česká firma Dr.Popov s.r.o. navazuje na dlouholetou rodinnou bylinářskou tradici. Od roku 1995 nabízí širokou paletu zdravotních přírodních produktů, převážně bylinných čajů a mastí. V sortimentu výrobků nechybí ani přírodní kosmetika, potravní doplňky, bylinná mýdla a éterické oleje.
Firma Dr.Popov s.r.o. se zabývá také poradenskou činností v oblasti alternativní medicíny, zaměřenou na fytoterapii (léčba bylinami) a dietoterapii (léčba stravou).

Složení

Vepřové sádlo, včelí vosk, Tea Tree Oil, tymián obecný. (Adeps Suillus, Cera Alba, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Thymus Vulgaris Flower/Leaf
Oil)
Údaje o firmě www.drpopov.cz

Příbalový léták