Dr.Popov Řepíková mast —50 ml

Řepíková mast - tradiční bylinný přípravek obsahující účinné extrakty ze 4 léčivých rostlin. Mast se s úspěchem užívá k ošetření pokožky při drobných prasklinách, oděrkách aj. mechanicky způsobených kožních poškozeních. 50 ml.

Cena vč. DPH
100 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8595058900140 | Zbozi: 18113105

Popis produktu

Repíková mast - tradiční bylinný přípravek obsahující účinné extrakty ze 4 léčivých rostlin. Mast se s úspěchem užívá k ošetření pokožky při drobných prasklinách, oděrkách aj. mechanicky způsobených kožních poškozeních. 50 ml.

Užití

Řepíková mast se velmi dobře hodí k ošetřování drobných prasklin a oděrek. Pomůže taky při ošetřování drobných ranek a dalších poranění, která vznikla mechanickým působením.
Řepíková mast vám dále skvěle poslouží v péči o záděry nebo zanícená nehtová lůžka.
Mast obsahuje účinné rostlinné extrakty.

Dávkování

Před použitím masti se dále doporučuje postiženou partii omýt vodou bez mýdla a dobře vysušit. Mast se nanáší v tenké vrstvě na pokožku tak, aby neucpala póry. Repíkovou mast používáme 2-3x denně (nebo dle aktuální potřeby), jemně ji vtíráme 2 až 3 minuty do kůže. Správná aplikace mastí pomáhá zvyšovat jejich následný účinek.

Fakta

Řepíková mast neobsahuje konzervanty ani umělá barviva. Řepíkovou mast doporučujeme skladovat při teplotě 5 až 25 *C. Balení 50 ml.
Česká firma Dr.Popov s.r.o. navazuje na dlouholetou rodinnou bylinářskou tradici. Od roku 1995 nabízí širokou paletu zdravotních přírodních produktů, převážně bylinných čajů a mastí. V sortimentu výrobků nechybí ani přírodní kosmetika, potravní doplňky, bylinná mýdla a éterické oleje.
Firma Dr.Popov s.r.o. se zabývá také poradenskou činností v oblasti alternativní medicíny, zaměřenou na fytoterapii (léčba bylinami) a dietoterapii (léčba stravou).

Složení

Vepřové sádlo, včelí vosk, řepík lékařský, heřmánek pravý, šalvěj lékařská, tymián obecný, parfém (směs přírodních silic). (Adeps Suillus, Cera Alba, Chamomilla Recutita Flower Extract, Thymus Vulgaris Extract,
Agrimonia Eupatoria Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Parfum)
Údaje o firmě www.drpopov.cz

Příbalový léták