Dr.Popov Diviznová mast—50 ml

Diviznová mast - vynikající masážní prostředek vhodný pro jemnou masáž unavených nohou (také tzv. těžké nohy při křečových žilách a při dlouhém stání). Ideální k ochraně pokožky nadměrně vystavené chladu. 50 ml.

Cena vč. DPH
95 Kč
Dostupnost
skladem 8 ks

PDK: 8595058900171 | Zbozi: 18119593

Popis produktu

Diviznová mast - vynikající masážní prostředek vhodný pro jemnou masáž unavených nohou (také tzv. těžké nohy při křečových žilách a při dlouhém stání). Ideální k ochraně pokožky nadměrně vystavené chladu. 50 ml.

Užití

Účinky diviznové masti oceníte zvláště v zimním období. Mast velmi dobře napomáhá k ochraně a regeneraci pokožky před mrazem a také při ošetřování omrzlin. Z těchto důvodů se diviznové masti říká „mast do hor“.
Diviznová mast má ale i další prospěšné účinky. Můžete ji použít k masáži unavených končetin (při vznikajících cévních problémech), protože masáž působí blahodárně.
Diviznová mast také dobře působí při ošetřování bércových vředů a abscesů.
Používáme-li diviznovou mast právě v tomto případě, je důležité mast nenanášet přímo do rány, ale roztírat ji do okolí postiženého místa.

Dávkování

Před použitím masti doporučujeme postiženou partii omýt vodou bez mýdla a dobře vysušit. Mast se nanáší v tenké vrstvě na pokožku tak, aby neucpala póry. Diviznovou mast používáme 2-3x denně (nebo dle aktuální potřeby), jemně ji vtíráme 2 až 3 minuty do kůže.

Fakta

Vhodná kombinace: Bercen tea
Česká firma Dr.Popov s.r.o. navazuje na dlouholetou rodinnou bylinářskou tradici. Od roku 1995 nabízí širokou paletu zdravotních přírodních produktů, převážně bylinných čajů a mastí. V sortimentu výrobků nechybí ani přírodní kosmetika, potravní doplňky, bylinná mýdla a éterické oleje.
Firma Dr.Popov s.r.o. se zabývá také poradenskou činností v oblasti alternativní medicíny, zaměřenou na fytoterapii (léčba bylinami) a dietoterapii (léčba stravou).

Složení

Vepřové sádlo, včelí vosk, divizna velkokvětá, řebříček obecný, tymián obecný, řepík lékařský, žindava evropská, parfém (směs přírodních silic). (Adeps Suillus, Cera Alba, Sanicula Europaea Extract, Thymus Vulgaris Extract, Achillea
Millefolium Extract, Agrimonia Eupatoria Extract, Verbascum Thapsus Extract, Parfum)
Údaje o firmě www.drpopov.cz

Příbalový léták