Dr.Popov Aloe Vera gel—500 ml

Aloe Vera gel má výborné detoxikační a čistící účinky na organismus. Podpoří správnou funkci střev i vaše zdravé trávení. Aloe Vera gel vám nabízíme ve vysoké kvalitě. Aloe Vera gel je doplněk stravy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595058902533 | Zbozi: 18119513

Popis produktu

Aloe Vera gel má výborné detoxikační a čistící účinky na organismus. Podpoří správnou funkci střev i vaše zdravé trávení. Aloe Vera gel vám nabízíme ve vysoké kvalitě. Aloe
Vera gel je doplněk stravy.

Užití

Šťáva je lisovaná z čerstvých listů Aloe Vera, zpracovaná za studena (zachování vitamínů a enzymů) bez přídavků vody, cukru, barviv a alkoholu.
Patří pro svoje hojivé a antibakteriální účinky k nejdéle známým léčivým rostlinám vůbec — užívá se vnitřně i zevně. - skvělé detoxikační účinky - posílení imunity - při zažívacích a střevních obtížích — odstraňuje chronickou zácpu i průjem - upravuje trávení — zmírňuje překyselení žaludku, - odstraňuje pálení žáhy, nadýmání - působí příznivě na klouby a při artritidě - zevně k regeneraci kůže po nadměrném slunění, při drobných poraněních a při zánětlivých onemocněních pokožky.

Dávkování

Aloe Vera gel užíváme buď neředěný ve dvou až třech porcích denně (tj. 3 — 5 polévkových lžic), nebo ho můžeme smíchat s vodou a popř. přisladit medem. Nejlepších výsledků dosáhneme dlouhodobým užíváním.
Aloe Vera gel doporučujeme před použitím protřepat — zákal není na závadu, jedná se o zbytky dužiny Aloe Vera. Po otevření je nutné uchovávat výrobek v ledničce.
Aloe Vera gel není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Firma Dr. Popov je přední český výrobce bylinných čajů a mastí, přírodní kosmetiky a potravních doplňků.
Česká firma Dr.Popov s.r.o. navazuje na dlouholetou rodinnou bylinářskou tradici. Od roku 1995 nabízí širokou paletu zdravotních přírodních produktů, převážně bylinných čajů a mastí. V sortimentu výrobků nechybí ani přírodní kosmetika, potravní doplňky, bylinná mýdla a éterické oleje.
Strategie firmy Dr.Popov s.r.o. netkví pouze v prodeji výrobku cílovému zákazníkovi, ale i v doporučení optimálního komplexního řešení daného zdravotního problému.
Údaje o firmě
Wwww.popov.cz

Příbalový léták