Aloe vera gel —1 lt

Přírodní šťáva z aloe vera s vynikajícími regeneračními a detoxikačními účinky na organizmus je určena zejména pro péči o trávicí a imunitní systém, kůži a ženské orgány.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2537885 | Zbozi: 18113722

Popis produktu

Přírodní šťáva z aloe vera s vynikajícími regeneračními a detoxikačními účinky na organizmus je určena zejména pro péči o trávicí a imunitní systém, kůži a ženské orgány.

Účinné látky

Aloe vera gel

Užití

Aloe podporuje činnost trávicí soustavy a její zachování v normálním stavu. Přispívá k pravidelné střevní funkci, podporuje pohyb střevního obsahu. Pomáhá udržovat normální hladinu glykémie, podporuje syntézu a sekreci inzulínu. Posiluje imunitní systém, přispívá k přirozené ochraně proti mikroorganismům. Blahodárně působí na ženské orgány, usnadňuje průběh menstruačního cyklu, tlumí příznaky menopauzy. Stimuluje metabolismus, pomáhá tělu při únavě. Příznivě působí na funkci kůže a na stav vlasů a nehtů.

Dávkování

10 - 50 ml za den (nejlépe ráno a večer, 1 hod. před jídlem). Dlouhodobé užívání: 10-20 ml za den.

Příznaky

Zhoršená funkce trávicího traktu, překyselení žaludku, pálení žáhy, nedostatečná střevní činnost, poruchy kůže, aterosklerotické změny na cévách, zvýšená hladina krevního cukru.

Prevence

Nemá preventivní účinky.

Kontraindikace

Možná přecitlivělost na některou složku přípravku.

Vedlejší příznaky

Při doporučeném dávkování se zpravidla nevyskytují.

Fakta

Aloe má tonizační účinek na organismus.

Složení

Aloe vera barbadensis gel, kyselina citronová (kyselina), xanthanová guma (zahušťovadlo), benzoan sodný (konzervant), sorban draselný (konzervant).
Údaje o firmě
VIRDE, spol. s r.o. je dynamicky se rozvíjející firmou se širokým sortimentem doplňků stravy a kosmetických přípravků. Většina přípravků má přírodní charakter.

Příbalový léták