Dr.Dudek Propolisová tinktura

Masážní tinktura s propolisem - k ústní hygieně a regeneraci dásní, péči o podrážděnou pleť, bradavice a k dezinfekci po bodnutí hmyzem a klíštětem. Extra silný přírodní přípravek s obsahem kvasného konzumního lihu denaturovaného pouze včelím propolisem.

Cena vč. DPH
119 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3081495 | Zbozi: 18107298

Popis produktu

Masážní tinktura s propolisem - k ústní hygieně a regeneraci dásní, péči o podrážděnou pleť, bradavice a k dezinfekci po bodnutí hmyzem a klíštětem. Extra silný přírodní přípravek s obsahem kvasného konzumního lihu denaturovaného pouze včelím propolisem.

Užití

Tradiční lihová tinktura je po naředění (obsah uzávěru do 100ml pitné vody) určena především k ústní hygieně a regeneraci dásní např. při paradentóze a ke kloktání a výplachům ústní dutiny při nachlazení. Je vhodná k péči o drobné kožní problémy a k dezinfekci po bodnutí hmyzem i klíštětem. U propolisu jsou známé antibakteriální a protiplísňové účinky a příznivé působneí při oparech, aftách i bradavicích.
UPOZORNENÍ: Nevhodné pro osoby s alergií na včelí produkty.

Dávkování

Pro použití na sliznici dutiny ústní naředit obsah uzávěru do 100ml pitné vody, na kůži možno používat neředěné. Několikrát denně podle potřeby potírat postižená místa.

Kontraindikace

Alergie na včelí produkty.

Složení

Voda, kvasný líh, včelí propolis.
Údaje o firmě
Od roku 1991 vyrábí firma Dr. Dudek speciální bylinnou kosmetiku, masážní přípravky a regenerační doplňky podle osvědčených tradičních receptur a technologií výhradně z biologicky aktivních přírodních látek (sádlo, vosk, propolis, mumio, pektin, žloutek, líh, olej, voda, byliny, silice, vitamíny) a bez alergizujících chemických přísad. Výrobky jsou klinicky testovány, zdravotně schváleny, určeny též k péči o citlivou a problémovou pleť a jsou vhodné i pro alergiky, ekzematiky a děti. Mají výrazné ochranné, reparační a celkově regenerační působení a masti jsou vhodné i do mrazu. V České republice jsou dodávány do lékáren, prodejen zdravotnických potřeb, bylin a zdravé výživy a specializovaných drogerií a obchodů buď prostřednictvím velkoobchodních firem, nebo přímo výrobcem. Ve Slovenské republice je distributorem Unipharma. Výrobce poskytuje výhodné obchodní podmínky včetně slev, bezplatné poradenství a dodává zboží poštou i na dobírku.
Minimální trvanlivost oleje, mastí a krémů je 12 měsíců, tekutých balzámů 36 měsíců a kapek 18 měsíců. Masti, krémy a olej je doporučeno skladovat v teplotě 5-20“C. Masti a krémy jsou plněny do nezávadných plastových dvouplášťových kosmetických kelímků objemu 30 nebo 50 ml. Tekuté balzámy a olej jsou dodávány v HDPE nebo PET lahvičkách. Všechny výrobky jsou předpisově značeny. Na objednávku je možno dodat i větší balení po 500 ml.

Příbalový léták