Dr.Dudek Měsíčková mast tradiční—50ml

Na ochranu a obnovu suché, citlivé a podrážděné pleti i do mrazu a k ošetření rukou po práci jako ochranný a reparační mastný krém.

Cena vč. DPH
96 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8594019661021 | Zbozi: 18133544

Popis produktu

Na ochranu a obnovu suché, citlivé a podrážděné pleti i do mrazu a k ošetření rukou po práci jako ochranný a reparační mastný krém.

Užití

Na ochranu a obnovu suché, citlivé a podrážděné pleti. Preventivní ošetření k ochraně pleti před mrazem a větrem. K ošetření rukou po práci jako ochranný a reparační mastný krém.

Dávkování

Na postižená místa vtírejte podle potřeby, alespoň 2-3x denně. Možné též použít silnější vrstvu masti na popraskané ruce do bavlněných rukavic jako regenerační zábal na noc.

Poznámka

Vyrobeno ručně, na základě tradiční receptury, pouze z přírodních surovin.
Neobsahuje chemické přísady.
Netestováno na zvířatech.

Složení

Vepřové sádlo, včelí vosk, lihový extrakt z květů měsíčku lékařského, levandulová silice, vitamín E, betakaroten.
Údaje o firmě
Od roku 1991 vyrábí firma Dr. Dudek speciální bylinnou kosmetiku, masážní přípravky a regenerační doplňky podle osvědčených tradičních receptur a technologií výhradně z biologicky aktivních přírodních látek (sádlo, vosk, propolis, mumio, pektin, žloutek, líh, olej, voda, byliny, silice, vitamíny) a bez alergizujících chemických přísad. Výrobky jsou klinicky testovány, zdravotně schváleny, určeny též k péči o citlivou a problémovou pleť a jsou vhodné i pro alergiky, ekzematiky a děti. Mají výrazné ochranné, reparační a celkově regenerační působení a masti jsou vhodné i do mrazu. V České republice jsou dodávány do lékáren, prodejen zdravotnických potřeb, bylin a zdravé výživy a specializovaných drogerií a obchodů buď prostřednictvím velkoobchodních firem, nebo přímo výrobcem. Výrobce poskytuje výhodné obchodní podmínky včetně slev a bezplatné poradenství.
Doporučené skladování: v temnu, při t 5-25*C. Masti a krémy jsou plněny do nezávadných plastových dvouplášťových kosmetických kelímků objemu 30 nebo 50 ml.
Tekuté balzámy a olej jsou dodávány v PET lahvičkách. Všechny výrobky jsou předpisově značeny. Na objednávku je možno dodat i větší balení po 500 ml.

Příbalový léták