Dr. Böhm Kůže vlasy nehty—60 tablet

Přípravek obsahuje směs 9 důležitých minerálů a vitamínů a bylin, u kterých je prokázáno, že mají blahodárné účinky na růst a vzhled vlasů, kůže a nehtů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 9003949001764 | Zbozi: 18113068

Popis produktu

Přípravek obsahuje směs 9 důležitých minerálů a vitamínů a bylin, u kterých je prokázáno, že mají blahodárné účinky na růst a vzhled vlasů, kůže a nehtů.

Účinné látky

Vitaminy
Minerály
Bylinné extrakty

Užití

Aktivní látky v přípravku příznivě ovlivňují stav a vzhled vlasů, kůže a nehtů, příznivě spolupůsobí při kožních problémech, chrání pokožku před předčasným stárnutím a přispívají k udržení celkového zdraví a krásného vzhledu.
Pravidelné užívání tohoto přípravku dodá lesk a pevnost Vašim vlasů, omladí pokožku a pomůže zpevnit vaše nehty.

Dávkování

Dvakrát denně jednu tabletu nerozkousanou s trochou vody po jídle. Doporučuje se užívat po dobu minimálně tří měsíců. Během prvních čtyř týdnů lze užívat denně až tři tablety.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Fakta

Křemík má schopnost vytvářet kolagenové vazivo a udržovat vlhkost. Hraje důležitou úlohu pro pružnost a napětí kůže, ale také pro pevnost vlasů a nehtů. Proso, jedna z nejstarších obilnin, je i dnes velmi ceněno pro látky, které obsahuje. V extraktu z prosa jsou nenasycené mastné kyseliny, vitamíny a minerální látky, především křemík. Biotin (vitamín H, pro kůži) a kyselina pantothenová (nazývaná také faktorem proti šedivým vlasům) patří do skupiny vitamínů B a mají zvláštní význam pro vlasy a nehty.

Příbalový léták