Dologran tablety Mg Ca D3 C K2—60 tablet (90g)

Doplněk stravy s minerály a vitamíny-DOLOGRAN TABLETY s vápníkem a hořčíkem v optimálním vyváženém poměru pro podporu zdraví. Obohacený o Vitamíny C, K2 (MK7) a D3. Vitamíny C, D3 přispívají ke správné imunitě a vitamíny K2 a D3 k udržení zdravých kostí.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4500139 | Zbozi: 18146858

Popis produktu

Doplněk stravy s minerály a vitamíny- DOLOGRAN TABLETY s vápníkem a hořčíkem v optimálním vyváženém poměru pro podporu zdraví. Obohacený o Vitamíny C, K2 (MK7) a D3. Vitamíny C, D3 přispívají ke správné imunitě a vitamíny K2 a D3 k udržení zdravých kostí.

Účinné látky

uhličitan vápenatý a hořečnatý kys.-L-askorbová- vitamín C, MK7- vitamín K2, cholekarciferol

Užití

Minerály HOŘČÍKU a VÁPNÍKU obohacené o Vitamíny C, D3, K2 (MK7) pro podporu zdraví a vitality. Vitamín K2 nejlépe funguje v kombinaci s Vitamínem D, společně přispívají k lepšímu využití vápníku a k udržení zdravých kostí. Vitamín K2 přispívá k normální srážlivosti krve a tím pomáhá udržet zdravé cévy. Vitamín C a D3 přispívají ke správné funkci imunitního systému. Vitamín C dále přispívá: k normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci kostí, chrupavek, dásní, zubů, kůže a krevních cév, dále přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem, k regeneraci redukované formy vitamínu E, k normálnímu energetickému metabolismu, ke snížení únavy a vyčerpání, k normální činnosti nervové soustavy, ke správné psychické činnosti a zvyšuje vstřebávání železa.
VÁPNÍK je potřebný pro vývoj a udržení zdravých kostí a zubů, přispívá k normální funkci svalů a normální funkci enzymů, k běžnému metabolismu a k normální funkci nervových přenosů a buněčného dělení. HOŘČÍK přispívá k normální funkci kostí a správnému vývoji zubů, k normální činnosti nervového systému a psychické činnosti, ke snížení únavy a vyčerpání a k normální činnosti svalů.. Vitamín D3 přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubů, k normální hladině vápníku v krvi, k normálnímu využití vápníku a fosforu, normální funkci imunitního systému a k udržení normální činnosti svalů. Vitamín K2 (MK7) přispívá k normální srážlivosti krve a k udržení normálního stavu kostí.

Dávkování

1-2 tablety denně, zapít dostatečným množstvím tekutin.

Fakta

Není náhradou pestré stravy, není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládat mimo dosah dětí, uchovávat v suchu při pokojové teplotě do 25" C. Po otevření spotřebujte do 90 dní.

Složení

Vápník (uhličitan vápenatý), hořčík (uhličitan hořečnatý), plnidlo: mikrokrystalická celulóza, vitamín C (kys.L-askorbová), plnidlo: polyvinylpyrolidon, nosič: stearan hořečnatý, vitamín K2 (MK7), Vitamín D3 (cholekarciferol).

Příbalový léták