Dologran pro děti Dologránci Vitamin Imun—60 tablet

DOLOGRAN pro děti DOLOGRÁNCI se sladidly -Pomerančová příchuť - jsou cucavé tablety s Betaglukany z hlívy ústřičné. Hořčík a Vápník ve vyváženém poměru. Dále obohaceno o Vitamíny pro podporu zdraví. Vitamíny C, D3,B6,B12,B9 přispívají ke správné imunitě.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4500147 | Zbozi: 18136339

Popis produktu

DOLOGRAN pro děti DOLOGRÁNCI se sladidly -Pomerančová příchuť - jsou cucavé tablety s Betaglukany z hlívy ústřičné. Hořčík a Vápník ve vyváženém poměru. Dále obohaceno o Vitamíny pro podporu zdraví. Vitamíny C, D3,B6,B12,B9 přispívají ke správné imunitě.

Účinné látky

Betaglukany z hlívy ústřičné hydrogen uhličitan sodný a hydroxid hořečnatý z moře
Vitamín C, B3, E, B5, B6, B2, B1, B9, D3, B12

Užití

VITAMIN IMUN DOLOGRANCI pro děti se sladidly jsou cucavé tablety s Betaglukany z hlívy ústřičné. Určeno nejen pro děti. Hlavní složkou je Hořčík a Vápník ve vyváženém poměru obohaceny o Vitamíny C, D3, B6, B12, B9, přispívají ke správné funkci imunitního systému. Dále o vitamíny B1, B2, B5, E, B3. HOŘČÍK a VÁPNÍK přispívají k udržení zdravých kostí a zubů.
VÁPNÍK je potřebný pro vývoj a udržení zdravých kostí a zubů, přispívá k normální funkci svalů, normální funkci enzymů a k běžnému energetickému metabolismu. Dále přispívá k normální funkci nervových přenosů, buněčného dělení a srážlivosti krve.
HORČÍK přispívá k normální funkci kostí a správnému vývoji zubů, k normální činnosti nervového systému a psychické činnosti, ke snížení únavy a vyčerpání a k normální činnosti svalů. Dále přispívá k běžnému energetickému metabolismu, k normální syntéze bílkovin, k elektrolytické rovnováze a podílí se na procesu dělení buněk.
VITAMÍN D přispívá k normální funkci imunitního systému, je potřebný k udržení normálního stavu kostí a zubů, přispívá k normální hladině vápníku v krvi, k normálnímu vstřebávání a využití vápníku a fosforu a je potřebný k udržení normální činnosti svalů.
VITAMÍN E přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem.
VITAMÍN B1 přispívá k normální srdeční funkci a psychickému vývoji a k běžnému energetickému metabolismu. Dále přispívá ke správné funkci nervového systému.
VITAMIN B2 přispívá k udržení normálního stavu sliznic, zraku a pokožky a dále k udržení normálních červených krvinek. Dále přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem. Přispívá k normálnímu metabolismu železa a energetickému metabolismu.
Přispívá k normální činnosti nervové soustavy a ke snížení míry únavy a vyčerpání.
VITAMIN C přispívá k udržení normální funkce imunitního systému, k normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci zubů, kostí, chrupavek, dásní, kůže a cév. Dále přispívá ke snížení únavy a vyčerpání, k normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti a zvyšuje vstřebávání železa. Přispívá k regeneraci redukované formy vitaminu E a přispívá k normálnímu energetickému metabolismu.
VITAMIN B3 přispívá ke snížení únavy a vyčerpání, přispívá k udržení normální stavu sliznic a stavu pokožky. Dále přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti.
VITAMÍN B5 přispívá přispívá k normální mentální činnosti a energetickému metabolismu a ke snížení únavy a vyčerpání.
VITAMÍN B6 přispívá k normální funkci imunitního systému a normální funkci nervového systému. Přispívá k normálnímu psychickému vývoji a funkci, podílí se na regulaci hormonální aktivity a na normálním metabolismu homocysteinu. Přispívá k tvorbě červených krvinek a běžnému energetickému metabolismu a normálnímu metabolismu glykogenu a bílkovin. Přispívá ke nížení únavy a vyčerpání.
VITAMIN B12 přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení únavy a vyčerpání. Dále přispívá k normálnímu metabolismu homocysteinu, k normální činnosti nervové soustavy, k normální psychické činnosti, k normální tvorbě červených krvinek a k normálnímu energetickému metabolismu. Podílí se také na procesu dělení buněk.
VITAMIN B9 neboli kyselina listová přispívá k normální funkci imunitního systému, k normální krvetvorbě, přispívá ke snížení únavy a vyčerpání, se snížení syntéze aminokyselin, přispívá k normální psychické činnosti a k normálnímu metabolismu homocysteinu. Přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství a podílí se na procesu dělení buněk.

Dávkování

2 tablety denně rozpustit v ústech

Fakta

Není náhradou pestré stravy, není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládat mimo dosah dětí, uchovávat v suchu při pokojové teplotě do 25"C.
Chraňte před přímým světlem. Po otevření spotřebujete do 60dní. Tablety obsahují přírodní složky, které mohou mít různorodá zbarvení.

Složení

Plnidla © (sorbitol, © maltodextrin, — kukuřičný © škrob), uhličitan © vápenatý, © inulin, hydrogenuhličitan sodný, hydroxid hořečnatý z moře, kyselina askorbová, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), sladidla (xylitol a sukralóza), Betaglukany z hlívy ústřičné, sušená pomerančová šťáva, přírodní aroma pomeranč, protispékavá látka (stearan hořečnatý), vitamín B3. (nikotinamid),vitamín E (DL-tokoferylacetát), vitamín B5 (pantothenan vápenatý), vitamín B6 (pyridoxin), vitamín B2 (riboflavin), vitamín Bí1 (thiamin), kyselina listová, vitamín D3 (cholekalciferol), vitamín B12 (kyanokobalamin).

Příbalový léták