DIBEN—15 x 500 ml

Humánní léčivý přípravek

Určeno k dlouhodobé i krátkodobé dietní léčbě pacientů s rizikem podvýživy při diabetes mellitus nebo při jiné poruše glukózové tolerance. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595173605982 | Zbozi: 18112034

Popis produktu

Určeno k dlouhodobé i krátkodobé dietní léčbě pacientů s rizikem podvýživy při diabetes mellitus nebo při jiné poruše glukózové tolerance. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Vitamíny
Proteiny

Užití

Nutričně kompletní výživa s přídavkem rybího tuku pro použití u pacientů s hrozbou podvýživy jako hlavní zdroj energie.

Dávkování

Možno použít jako hlavní zdroj energie.

Příznaky

Pro řízenou dietní výživu diabetes mellitus nebo jinou poruchu glukózové tolerance u rizika podvýživy.

Kontraindikace

Není vhodný tam, kde není enterální výživa povolena - například: atonie střev, ileus a další. Není vhodný u vrozené neschopnosti metabolizovat živiny obsažené v Diben. U těžké formy selhání orgánů, jako je závažné onemocnění jater nebo ledvin.

Složení

Voda, modifikovaný škrob, mléčné bílkoviny, rostlinné oleje, fruktóza, inulin (z čekanky), rybí tuk (sojový lecitin) maltodextrin, emulgátory (sójový lecitin, E 471), celulóza, minerální látky, regulátory kyselosti (E 170, E 530, E 524), přírodní aroma, stabilizátory (E 452, E 460, E 466), cholin vodík vinan, vitamíny, extrakt ze zeleného čaje, stopové prvky.
Údaje o firmě
Fresenius Kabi je společnost s vedoucím postavením v oblasti výroby infuzní terapie a klinické výživy v Evropě a řadě zemí Latinské Ameriky i Asie. Ve skupině i.v. generických léků se řadí mezi nejvýznamnější dodavatele na farmaceutickém trhu ve
Spojených státech amerických. Cílem více než 22 500 zaměstnanců společnosti je neustálé zlepšování kvality života kriticky nemocných a chronických pacientů v nemocnicích a domácí péči. www.fresenius-kabi.cz

Příbalový léták