DHV Ria Slip Classic Normal —20 ks + 5 ks ZDARMA

Slipové vložky s obláčkovou ražbou Ria.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4049500521949 | Zbozi: 18114391

Popis produktu

Slipové vložky s obláčkovou ražbou Ria.

Užití

Slipové vložky s obláčkovou ražbou Ria, stabilním tvarem a mimořádně širokou lepící plochou pro fixaci vložky na prádle. Příjemný pocit zajišťuje hedvábně jemný povrch z netkaného textilu a tvar přizpůsobený tělu. Produktová řada obsahuje varianty Ria Slip
Classic Light bez folie, Ria Slip Classic Deo s fólií a vůní a Ria Slip Classic Normal s fólií.

Dávkování

Dle potřeby.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Společnost HARTMANN-RICO a.s. patří mezi nejvýznamnější výrobce a distributory zdravotnických prostředků a hygienických výrobků v České republice. Vznikla v roce 1991 vstupem společnosti Paul Hartmann AG do tehdejšího podniku Rico Veverská
Bítýška. Společnost je součástí mezinárodní skupiny HARTMANN se sídlem v
Heidenheimu v SRN.
Na území ČR má společnost čtyři výrobní závody: ve Veverské Bítýšce a v Havlíčkově
Brodě, kde jsou umístěny hlavně výrobní provozy operačního krytí, v Mostě — výrobním závodě obinadel a Chvalkovicích, kde jsou zpracovávány Medisety, chirurgické rukavice, gázové výrobky a sádrová obinadla.
HARTMANN-RICO zaměstnává více než 1600 lidí.
Společnost HARTMANN-RICO je prostřednictvím své dceřiné společnosti aktivní i na trhu ve Slovenské republice.
Dne 1. prosince 1993 byl úspěšně zakončen privatizační projekt, kterým se Paul
Hartmann AG — jako 100 % vlastník HARTMANN-RICO, a.s. — mimo jiné zavázal v průběhu 5ti let vložit do modernizace 800 milionů Kč a reinvestovat veškerý zisk v ČR.
Tyto investice se vracejí ve formě zvýšené kvality produktů a působí například také na zlepšení kultury pracovního prostředí a profesního růstu pracovníků.
HARTMANN-RICO — moderní společnostDostat se na přední místo v činnosti, jakou je výroba a distribuce zdravotnických prostředků a hygienických výrobků, je náročné, udržet se tam je ještě náročnější.
Společnost HARTMANN-RICO si to plně uvědomuje a dělá vše pro úspěch v této oblasti.
Firemní strategií je neustálé udržování kontaktu s lékařským prostředím a zjišťování aktuálních potřeb lékařů a zdravotnického personálu. Děje se tak prostřednictvím seminářů pro pracovníky ve zdravotnictví pořádaných společností a přímých kontaktů se špičkovými lékařskými a vědecko-výzkumnými pracovišti. Výsledkem neustálého dialogu mezi specialisty společnosti a uživateli produktů s modrým oválem je proces zvyšování kvality a užitné hodnoty výrobků a jejich průběžná inovace. Díky tomu se v produktech a službách společnosti projevuje její velká přednost - medikální kompetence.
Za více než deset let své existence společnost HARTMANN-RICO investovala velké prostředky do modernizace výrobních prostor a technologií. Na výši je firemní informační a komunikační systém, logistika a doprava produktů k zákazníkům. Důležitou roli hraje aktivní marketing společnosti, dlouhodobá práce se zákazníky a silná podpora prodeje.
Společnost má zavedený certifikovaný systém jakosti podle procesně orientované normy
ISO 9001:2000 a jako výrobce a distributor zdravotnických prostředků je rovněž certifikován TŮV PRODUCT SERVICE dle normy ISO 13488:2000. Timto můžeme našim zákazníkům poskytnout záruku, že jsou dodrženy nejvyšší požadavky na kvalitu, čistotu a bezpečnost našich výrobků ve všech stupních výrobního procesu.
HARTMANN-RICO — výrobce a distributor zdravotnických prostředkůV nemocnicích, ordinacích praktických lékařů, lékárnách, drogeriích či hypermarketech se můžeme setkat s obinadly a obvazy, výrobky pro operační sály, prostředky pro moderní a tradiční ošetřování ran, náplastmi, diagnostikou, výrobky pro inkontinentní pacienty, prostředky pro ošetřování a péči o nemocné, výrobky dětské a dámské hygieny a s prostředky první pomoci.
HARTMANN-RICO — Zdraví v dobrých rukouNa společnost HARTMANN-RICO se můžeme dívat z mnoha pohledů — jako na významného výrobce zdravotnických prostředků a hygienických výrobků, jako na předního distributora v této oblasti, důležitého exportéra či zaměstnavatele nebo solidního partnera pro vzdělávání či pomoc spoluobčanům. Při každém z těchto pohledů je přitom patrné, že veškeré úsilí společnosti je věnováno naplnění jejího tradičního hesla: HARTMANN pomáhá léčit.
HARTMANN-RICO — Pohled do budoucnaRadikální změny v oblasti zdravotnictví — jak lokálně, tak i globálně — jsou pro nás velkou výzvou, zatímco všeobecný růst uvědomění si významu zdraví nám nabízí skvělé příležitosti.
Údaje o firmě www.hartmann-rico.cz

Příbalový léták