DHV Oasis ultra singel —10 ks

Ultra tenké jednotlivě balené vložky s křidélky s vysokou absorpční schopností. Podstatou je absorpční jádro ze dvou vrstev savé celulózy a přesně rozmístěný superabsorbent. Výhodou těchto vložek je vyšší absorpční kapacita a minimální zpětný průsak.

Cena vč. DPH
38 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks

PDK: 2494327 | Zbozi: 18111412

Popis produktu

Ultra tenké jednotlivě balené vložky s křidélky s vysokou absorpční schopností.
Podstatou je absorpční jádro ze dvou vrstev savé celulózy a přesně rozmístěný superabsorbent. Výhodou těchto vložek je vyšší absorpční kapacita a minimální zpětný průsak.

Užití

Menstruační vložky s ultrasavou schopností, díky své tenké tloušťce neviditelné dokonce i při nošení velmi přiléhavého oblečení.
Podstatou je nové absorpční jádro, které netvoří savý papír jak je obvyklé, ale dvě protilehlé vrstvy savé celulózy a přesně rozmístěný superabsorbent. Výhodou těchto ultra tenkých vložek je jejich vyšší absorpční rychlost než u savého papíru, vyšší absorpční kapacita a minimální zpětný průsak.
Pro snadnou manipulaci jsou vložky baleny jednotlivě.

Dávkování

Menstruační vložka je určena pro jednorázové použití.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.
Údaje o firmě
Firma FIDE je výrobní společností v oblasti dámské hygieny, která na mezinárodních trzích působí již od roku 1994. Hlavní oblast aktivit představuje výroba menstruačních vložek v celé šíři současného sortimentu doprovázená vatovým programem (zejména menstruační a odličovací tampony). V oblasti menstruačních vložek vlastní 3 své značky — Micci, Oasis, Carine. Od roku 1995 firma FIDE zapojila do svého programu výrobu privátních značek a v současné době dodává privátní značky pro více než 30 obchodních partnerů nejen ze zemí EU. * Firma FIDE je držitelem certifikace ISO 9001:2000 * Firma FIDE je držitelem certifikátu Státního zdravotního ústavu ČR * Firma FIDE je držitelem Osvědčení o zápisu užitného vzoru (Úřad průmyslového vlastnictví) * Firma FIDE obdržela v roce 2007 pro ultra tenké vložky titul „NEJLEPŠÍ NOVINKA
ROKU 2007“ VOLBA SPOTŘEBITELŮ. wwuw.fide.cz

Příbalový léták