DHV Always Ultra Super Plus —8 ks

Dámské hygienické vložky Always Ultra Super Plus se používají po dobu menstruace. Obsahují postranní křidélka k lepšímu uchycení, jsou jednotlivě balené. Určeno pro středně silné a silné menstruační krvácení.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4015400403845 | Zbozi: 18121901

Popis produktu

Dámské hygienické vložky Always Ultra Super Plus se používají po dobu menstruace.
Obsahují postranní křidélka k lepšímu uchycení, jsou jednotlivě balené. Určeno pro středně silné a silné menstruační krvácení.

Užití

Víme, že vedete aktivní život a potřebujete vložku, která se tomu přizpůsobí. Proto mají vložky Always Ultra speciální křidélka 4 FIX, která překrývají okraje kalhotek a jsou pružná, díky čemuž poskytují úžasnou ochranu a dobře drží na místě.
Nezáleží na tom, jak aktivní je váš život, protože jste dobře chráněná. Spolehněte se na
Always Ultra Super Plus.

Dávkování

Dámské hygienické vložky Always Ultra Super Plus jsou určeny pro jednorázové použití.
Po použití zahoďte.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Always nabízí různé druhy vložek, které jsou vhodné na menstruaci nebo slabé krvácení až po každodenní přirozený výtok. Víme, že ženy mívají postavy různých tvarů a velikostí a že stejně odlišná bývá i jejich menstruace. Proto jsme vyvinuli širokou řadu hygienických vložek, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly různým typům postavy a menstruace a zároveň splňovaly osobní představy jednotlivých žen. Všichni totiž víme, že čím lépe vložka sedí, tím lépe chrání.

Příbalový léták