Dermaplast Sensitive Injection náplasti —1,6x4cm, 250 ks

Zdravotnický prostředek

Náplasti jsou již předem nastříhány. Díky perforované krycí fólii zůstává polštářek na rány spolehlivě chráněn. Jednotlivě nastříhané náplasti šetří čas při ošetření místa po injekci nebo odběru krve.

Cena vč. DPH
142 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 4049500273640 | Zbozi: 18118900

Popis produktu

Náplasti jsou již předem nastříhány. Díky perforované krycí fólii zůstává polštářek na rány spolehlivě chráněn. Jednotlivě nastříhané náplasti šetří čas při ošetření místa po injekci nebo odběru krve.

Užití

Díky nově vyvinuté technice roztržení je možné injekční místa rychle a hygienicky ošetřit. Náplasti jsou již předem nastříhány. Díky perforované krycí fólii zůstává polštářek na rány spolehlivě chráněn.

Fakta

Jednotlivě nastříhané náplasti šetří čas při ošetřování. Syntetické kaučukové lepidlo snáší dobře i citlivá pokožka. Vysoký komfort při nošení díky měkkému a ke kůži šetrnému netkanému textilu. Prodyšné díky proužkovému nánosu lepidla. Jednotlivě nastříhané náplasti se dodávají v praktickém boxu, jsou vždy připraveny k rychlému použití. Perforovaná krycí fólie chrání polštářek na rány před znečištěním až do samotné aplikace.

Poznámka

"O společnosti
Společnost HARTMANN je mezinárodní firma, která se v současné době se svými přibližně 7 500 spolupracovníky řadí k vedoucím podnikům ve svém oboru v Evropě.
Základ tomu, kde jsme dnes, položil skoro před 180 lety Ludwig von Hartmann převzetím jednoho textilního podniku v německém městě Heidenheim. Dalším důležitým krokem bylo založení podniku jeho synem Paulem Hartmannem. Tím se začal rozvíjet podnik v oblasti obvazových materiálů.
Dnes je společnost PAUL HARTMANN AG podnik s velmi širokou výrobní paletou. Vedle klasických oblastí sortimentu pro medicínskou potřebu byl vystavěn díky diverzifikaci a transferu technologií během posledních 25 let úspěšný moderní hygienický program, který sahá od hygieny nemocných až po hygienu nemluvňat.
Nejsme však jen výrobní, ale i obchodní společností, jejíž obchodní vztahy se neustále rozvíjejí, čilý obchodní styk udržujeme asi se 100 zeměmi světa. Na prahu třetího tisíciletí stojí firma, která má dnes především v Evropě hojné zastoupení. Sídla jejích dceřinných společností, společně nazývaných "HARTMANN | Gruppe" (Skupina
HARTMANN), se nacházejí v Belgii, České republice, Francii, Itálii, Nizozemí, Maďarsku,
Polsku, Portugalsku, Rakousku, Rusku, Slovensku, Švédsku, Svýcarsku, Spanělsku,
Velké Británii, ale také v Hong-Kongu, Číně a Singapuru.
Udaje o firmě www.hartmann-rico.cz

Příbalový léták