Dermacol Gold Elixir Denní krém—Omlazující kaviárový denní krém, 50 ml

GOLD ELIXIR Omlazující kaviárový denní krém představuje hypoalergenní denní péči pro velmi zralou pleť s výtažkem z kaviáru, vyrovnává hluboké vrásky, zpevňuje pleť a zvyšuje její elasticitu. Ochranný faktor SPF10 chrání pleť před slunečním zářením.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595003929103 | Zbozi: 18132971

Popis produktu

GOLD ELIXIR Omlazující kaviárový denní krém představuje hypoalergenní denní péči pro velmi zralou pleť s výtažkem z kaviáru, vyrovnává hluboké vrásky, zpevňuje pleť a zvyšuje její elasticitu. Ochranný faktor SPF10 chrání pleť před slunečním zářením.

Účinné látky

Thalassine
Kreatin
Allantoin

Užití

GOLD ELIXIR Omlazující kaviárový denní krém SPF 10 (Gold Elixir Day Cream) 50 ml byl vyvinut pro péči o velmi zralou pleť. Poklesem hormonální aktivity pleť ztrácí svoji pevnost a pružnost, dochází k narušení její buněčné struktury. Hypoalergenní denní péče pro velmi zralou pleť s výtažkem z kaviáru vyrovnává hluboké vrásky, zpevňuje pleť a zvyšuje její elasticitu. Ochranný faktor SPF 10 chrání pleť před slunečním zářením.
Výsledkem je pevná, pružná a vyhlazená pleť.
Jak používat: aplikujte ráno na dokonale očištěnou pleť a pečlivě rozetřete.

Dávkování

Ráno nanést potřebné množství krému na očištěnou pleť a pečlivě rozetřít.

Příznaky

Pevná, pružná a vyhlazená pleť.

Fakta

Od 35 roku věku pleť ztrácí svoji přirozenou krásu, objevují se první drobné linky a mimické vrásky. Vaše pleť volá o pomoc!
Řešením jsou HYPOALERGENNÍ přípravky řady ELIXIR. Hloubková obnova rysů v obličeji bez pomoci plastické chirurgie. Okamžitý, dlouho trvající vypínací a vyhlazující účinek s tzv. 3D efektem. Vysoce účinná ochrana proti vráskám v řadě Elixir je namíchaná z aktivních látek THALASSINE, KREATIN, ALLANTOIN, DERMOLENE A
BAMBUCKÉHO MÁSLA.

Poznámka

O společnosti Dermacol
Historie DERMACOLU sahá do 60. let. Tehdy začíná ve Filmovém studiu Barrandov vývoj a následně i výroba filmových a divadelních líčidel. Svou úspěšnou dráhu tak zahajuje silně krycí make-up značky Dermacol, který byl prvním svého druhu v Evropě a jedním z prvních na světě. Licence na tento výrobek byla dokonce v roce 1969 prodána do Hollywoodu. O krásu mnoha slavných filmových hvězd tak pečovala kosmetika, která má svůj původ v české kosmetice Dermacol.
Od samého začátku je pro značku Dermacol charakteristická spolupráce Filmového studia Barrandov s Ústavem lékařské kosmetiky v Praze, úspěšné spojení specialistů v oblasti zdravé kosmetiky založené na lékařské bázi a odborníků na kosmetiku a filmová líčidla.
Laboratoře Dermacol začaly postupně vyvíjet další kosmetické přípravky pro péči o pleť a tělo, opalovací přípravky a celou řadu dekorativní kosmetiky. Zvláštní nabídka výrobků pěstící a čistící kosmetiky, pleťových masek, peelingů je určena pro použití v kosmetických salónech.
Laboratoře Dermacol pečlivě sledují současné kosmetické trendy a neustále testují a vyvíjejí přípravky, které by uspokojovaly potřeby kombinace zdraví a krásy.
Přípravky Dermacol se vyznačují velmi nízkým nebo nulovým obsahem konzervačních látek, a proto jsou vhodné i pro velmi náročnou péči o citlivou pleť. Výrobky jsou lehounce parfemované nebo neparfemované. Na druhou stranu však výrobky obsahují koncentrace účinných látek, které pomáhají aktivně ošetřovat pokožku.
Dermacol netestuje své výrobky na zvířatech.

Složení

Výtažek z kaviáru, Extrakt z cibulky narcisu, Omega 3 a 6, Beta karoten, vitamin E, UV filtry.
Údaje o firmě www.alphaduct.cz

Příbalový léták