CutisHelp mimi Konopná mycí EMULZE—200 ml

Šetrná emulze pro každodenní mytí citlivé a přecitlivělé dětské pleti a vlásků zejména při kožních problémech; přípravek je možno pro děti požívat běžně v rámci velice kvalitní péče bez rizika podráždění a nežádoucího vysoušení pleti.

Cena vč. DPH
248 Kč
Dostupnost
skladem 6 ks

PDK: 8595218200325 | Zbozi: 18112698

Popis produktu

Šetrná emulze pro každodenní mytí citlivé a přecitlivělé dětské pleti a vlásků zejména při kožních problémech; přípravek je možno pro děti požívat běžně v rámci velice kvalitní péče bez rizika podráždění a nežádoucího vysoušení pleti.

Účinné látky

Kys. Linolenová
Kys. Gama linolénová
Glycerin

Užití

CutisHelp mimi konopnou mycí emulzi lze použít jako běžný tělový nebo vlasový šampon; přípravek nedráždí oči, ale v případě vniknutí do nich je vypláchněte vodou.

Dávkování

V rámci každodenní hygienické péče při koupeli nebo sprchování přípravek protřepat a přiměřené množství rozetřít na vlhké pokožce nebo do vlásků jako běžný tělový nebo vlasový šampon, až se vytvoří jemná pěna; následně opláchnout čistou vodou.

Příznaky

Suchá, citlivá a podrážděná kůže; zarudnutá, zanícená, mokvavá a svědivá pokožka; kožní alergie a dermatitida různého druhu; opruzeniny.

Prevence

Proti vzniku akutních stavů zánětu kůže a zásadnímu narušení její přirozené ochranné bariéry.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Po mytí je doporučeno aplikovat celoplošně konopný tělový balzám, který pokožku ideálně zvláčňuje, zklidňuje a regeneruje. Do koupele je možno dětem od narození přidávat bez obav i olejovou přísadu konopnou koupel BALNEA z řady zdravotní kosmetiky CutisHelp, která rychle ulevuje od svědění a vytváří na kůži příjemný film.
V případě kožních problémů je doporučeno: - pro docílení zklidňujícího efektu (při podrážděné kůže, atopickém ekzému, kopřivce nebo alergické reakci) aplikovat na postižená místa následně konopný krém CutisHelp mimi EKZÉM, - pro ochranu zadečku v plenkách a při opruzeninách aplikovat konopný krém CutisHelp mimi OPRUDÍK.
Uchovat při teplotě 5-25"C a chránit před slunečním světlem.

Poznámka

Technologické zpracování semen technického konopí zaručuje získání superčistého oleje bez přítomnosti nežádoucích příměsí a nutnosti jeho stabilizace prostřednictvím nepřirozených chemických syntetických konzervačních součástí aj. přísad.

Složení

Apyrogenní voda, nechemicky extrahovaný olej ze semen technického konopí, glycerin, tokoferol, aloe vera; bezalergenní parfemace.
Údaje o firmě
Výzkumná, výrobní a obchodní společnost Parenteral a.s. je na základě patentů jedinou firmou v České republice, oprávněnou produkovat a prezentovat přípravky s obsahem zušlechtěného konopného oleje bez návykových a balastních látek.

Příbalový léták