CutisHelp EKZÉM-LUPY Konopný šampon—200 ml

Vysoce účinný šampon svými protimikrobiálními schopnostmi zmírňuje svědění, účinně zklidňuje a regeneruje podrážděnou vlasovou pokožku a posiluje její odolnost vůči vlivům vnějšího prostředí. Při lupech, projevech ekzému a podrážděné vlasové pokožce.

Cena vč. DPH
402 Kč
Dostupnost
skladem 5 ks

PDK: 8595218200394 | Zbozi: 18103365

Popis produktu

Vysoce účinný šampon svými protimikrobiálními schopnostmi zmírňuje svědění, účinně zklidňuje a regeneruje podrážděnou vlasovou pokožku a posiluje její odolnost vůči vlivům vnějšího prostředí. Při lupech, projevech ekzému a podrážděné vlasové pokožce.

Účinné látky

Kvercetin
Kys. Linolenová
Kys. Gama linolénová

Užití

CutisHelp LUPY- EKZEM konopný šampon je vysoce účinný šampon, který svými protimikrobiálními schopnostmi zmírňuje svědění, účinně zklidňuje a regeneruje podrážděnou vlasovou pokožku a posiluje její odolnost vůči vlivům vnějšího prostředí.
Sampon se doporučuje používat při lupech, projevech ekzému a podrážděné vlasové pokožce, preventivně proti vzniku akutních stavů zánětů kůže; zabraňuje vzniku nežádoucích infekcí při rozškrábání postižených míst. Sampon nemá žádná časová ani věková omezení, je možno ji aplikovat dlouhodobě a je vhodná i pro děti, těhotné a kojící ženy.
Při projevech ekzému i na ostatních částech těla doporučujeme celkovou péči doplnit i dalšími k tomu určenými přípravky CutisHelp z řady zdravotní kosmetika: konopná mast a krém EKZÉM, konopný tělový balzám, konopná koupel BALNEA, konopná mycí emulze
FLUID.

Dávkování

Přiměřené množství šamponu jemně vmasírujte do mokrých vlasů, nechte působit 5-10 minut a následně důkladně opláchněte vodou.
V případě silně znečištěných vlasů je nejprve šamponem umyjte klasickým způsobem a poté šampon aplikujte znovu po uvedenou dobu působení. Šampon má vzhledem ke svému charakteru sníženou pěnivost, což ale neovlivňuje kvalitu mycího účinku.
Prvních 14 dní používejte přípravek nejlépe ob den, následně podle potřeby — alespoň však dvakrát týdně.

Příznaky

Lupy (způsobené přemnožením kvasinky Pityrosporum ovale), ekzém (zejména atopický), kožní alergie a přecitlivělá pokožka ve vlasové části.

Kontraindikace

Doporučujeme bezprostředně nekombinovat aplikace produktů CutisHelp s dalším kosmetickým nebo léčebným prostředkem, neboť působení extrahovaného konopného oleje zesiluje účinek všech látek takového preparátu.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy

Fakta

Vlivem konkrétní odrůdy konopného semene se jednotlivé šarže masti mohou lišit zbarvením vzhledem k přirozeným vlastnostem extrahovaného konopného oleje.

Poznámka

Technologické zpracování semen technického konopí zaručuje získání superčistého oleje bez přítomnosti nežádoucích příměsí a nutnosti jeho stabilizace prostřednictvím nepřirozených chemických syntetických konzervačních součástí aj. přísad.

Složení

Apyrogenní voda, nechemicky extrahovaný olej ze semen konopí setého (Cannabis sativa), kvercetin, pomocné a mycí složky.
Údaje o firmě
Výzkumná, výrobní a obchodní společnost Parenteral a.s. je jedinou firmou v České republice, oprávněnou produkovat a prezentovat přípravky s obsahem zušlechtěného konopného oleje bez návykových a balastních látek.

Příbalový léták