CutisHelp DEFEKT Konopná mast—50 ml

Vysoce intenzivní přípravek aktivně prostupuje skrze kompletní strukturu kůže a dodává především buňkám v zárodečné vrstvě důležitou výživu pro zajištění jejich správného vývoje a funkcí v rámci regenerace poškozené kůže.

Cena vč. DPH
255 Kč
Dostupnost
skladem 7 ks

PDK: 8595218200356 | Zbozi: 18103964

Popis produktu

Vysoce intenzivní přípravek aktivně prostupuje skrze kompletní strukturu kůže a dodává především buňkám v zárodečné vrstvě důležitou výživu pro zajištění jejich správného vývoje a funkcí v rámci regenerace poškozené kůže.

Účinné látky

Kys. Linolenová

Užití

Výrazná regenerační schopnost masti pro obnovu kožního krytu při mechanickém (říznutí, bodnutí, poškrábání, odřeniny, opruzeniny, kožní praskliny), chemickém (popálení, podráždění, © poleptání) nebo © fyzikálním © (omrzliny, © popáleniny, © spáleniny, dekubity/proleženiny, nedostatečně prokrvené tkáně; účinný doplněk péče při bércových vředech) poškození kůže.

Dávkování

Na problematická místa se mast vtírá celoplošně kdykoliv podle potřeby po dobu trvání obtíží; podle možností důkladně vmasírovat nejlépe přes noc, přes den vetřít i častěji.

Příznaky

Poškození kůže různého druhu; pooperační péče.

Prevence

Proti vzniku nežádoucích komplikací.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Mast nemá žádná časová ani věková omezení, je možno ji aplikovat dlouhodobě a je vhodná i pro děti, těhotné a kojící ženy. Na ošetřených místech může v individuálních případech vlivem pronikání bioaktivních látek konopného oleje a souvisejícího intenzivnějšího prokrvení zpočátku ojediněle nastat přirozené dočasné zčervenání a svědění kůže; nejedná se o nežádoucí reakci; uvedené příznaky obvykle během týdne odeznívají a následná aplikace probíhá bez problémů. V případě nestandardních projevů nebo přetrvávání uvedené reakce doporučujeme obrátit se na ošetřujícího lékaře. Zároveň doporučujeme bezprostředně nekombinovat aplikace produktů CutisHelp s dalším kosmetickým nebo léčebným prostředkem, neboť působení extrahovaného konopného oleje zesiluje účinek všech látek takového preparátu. Vlivem konkrétní odrůdy konopného semene se jednotlivé šarže masti mohou lišit zbarvením vzhledem k přirozeným vlastnostem extrahovaného konopného oleje. Složení všech produktů CutisHelp odpovídá farmaceutickým zvyklostem, přípravky jsou nezávisle testovány Státním zdravotním ústavem v Praze a neobsahují žádné nepřirozené konzervační látky (např. parabeny).

Poznámka

Technologické zpracování semen technického konopí zaručuje získání superčistého oleje bez přítomnosti nežádoucích příměsí a nutnosti jeho stabilizace prostřednictvím nepřirozených chemických syntetických konzervačních součástí aj. přísad.

Složení

Čištěná bílá farmaceutická vazelína, nechemicky extrahovaný olej ze semen konopí setého (Cannabis sativa), pantenol, chlorofyl, tokoferol, guaiazulen, retinol; bez parfemace.
Údaje o firmě .
Výzkumná, výrobní a obchodní společnost Parenteral a.s. je jedinou firmou v České republice, oprávněnou produkovat a prezentovat přípravky s obsahem zušlechtěného konopného oleje bez návykových a balastních látek.

Příbalový léták