Cubitan S příchutí vanilkovou—200 ml

Humánní léčivý přípravek

Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Nutričně nekompletní tekutá výživa s vysokým obsahem energie a bílkovin, s argininem, vitamíny, minerál. látkami a stop. prvky. Určeno k dietnímu postupu při péči o pacienty s proleženinami. Bez lepku. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8712400154963 | Zbozi: 18102728

Popis produktu

Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Nutričně nekompletní tekutá výživa s vysokým obsahem energie a bílkovin, s argininem, vitamíny, minerál. látkami a stop. prvky. Určeno k dietnímu postupu při péči o pacienty s proleženinami. Bez lepku. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Určeno k dietnímu postupu při péči o pacienty s proleženinami. Pouze pro enterální použití, není určeno pro intravenózní použití.

Dávkování

Doporučený denní příjem: k doplnění výživy 1-3 balení denně dle stupně poškození tkáně. Podávat až do úplného vyhojení proleženin.

Kontraindikace

Není určeno pro děti mladší tří let. Při podávání dětem a adolescentům ve věku od 3 do 17 let je třeba zvýšené opatrnosti. Nedoporučuje se podávat kriticky nemocným pacientům. Nevhodné pro pacienty s galaktosémií.

Fakta

Skladujte na suchém a chladném místě. Před použitím protřepejte. Cubitan je určen k bezprostřednímu použití jako nápoj, nejlépe chutná vychlazený. Po otevření uchovávejte v uzavřené lahvičce v chladničce. max. po dobu 24 hodin. Ošetřeno UHT. Baleno v ochranné atmosféře.

Poznámka

Důležité upozornění: Není vhodný jako jediný zdroj výživy. Používejte na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. Není určeno pro děti mladší tří let. Při podávání dětem a adolescentům ve věku od 3 do 17 let je třeba zvýšené opatrnosti. Nedoporučuje se podávat kriticky nemocným pacientům. Nevhodné pro pacienty s galaktosémií.

Složení

Mléčné bílkoviny, voda, maltodextrin, cukr, rostlinné oleje, L-arginin, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), aroma, L-askorban sodný, karotenoidy ((obsahuje sóju) -karoten, lutein, lykopen), hydrogenfosforečnan hořečnatý, emulgátor (sójový lecitin), cholin chlorid, hydrogenfosforečnan didraselný, DL-alfa-tokoferol, citronan draselný, hydroxid hořečnatý, mléčnan železnatý, chlorid draselný, síran zinečnatý, hydroxid draselný, seleničitan sodný, glukonan měďnatý, síran manganatý, chlorid sodný, nikotinamid, retinyl| acetát, kyselina pteroylmonoglutamová, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, chlorid chromitý, riboflavin, D-biotin, cholekalciferol, thiamin hydrochlorid, molybdenan sodný, fluorid sodný, jodid draselný, fytomenadion, kyanokobalamin.
Údaje o firmě
Společnost Nutricia patří mezi přední světové výrobce enterální klinické výživy s dlouholetou tradicí. Kromě široké škály přípravků určených k řešení malnutrice dodáváme na trh i přípravky speciální - např. pro diabetiky, pro pacienty s dekubity nebo nádorovým onemocněním.

Příbalový léták