Cubitan S příchutí čokoládovou—200 ml

Humánní léčivý přípravek

Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Nutričně nekompletní tekutá výživa s vysokým obsahem energie a bílkovin, s argininem, vitamíny, minerál. látkami a stop. prvky. Určeno k dietnímu postupu při péči o pacienty s proleženinami. Bez lepku. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8712400155137 | Zbozi: 18102729

Popis produktu

Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Nutričně nekompletní tekutá výživa s vysokým obsahem energie a bílkovin, s argininem, vitamíny, minerál. látkami a stop. prvky. Určeno k dietnímu postupu při péči o pacienty s proleženinami. Bez lepku. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Určeno k dietnímu postupu při péči o pacienty s proleženinami. Pouze pro enterální použití, není určeno pro intravenózní použití.

Dávkování

Doporučený denní příjem: k doplnění výživy 1-3 balení denně dle stupně poškození tkáně. Podávat až do úplného vyhojení proleženin.

Kontraindikace

Není určeno pro děti mladší tří let. Při podávání dětem a adolescentům ve věku od 3 do 17 let je třeba zvýšené opatrnosti. Nedoporučuje se podávat kriticky nemocným pacientům. Nevhodné pro pacienty s galaktosémií.

Fakta

Skladujte na suchém a chladném místě. Před použitím protřepejte. Cubitan je určen k bezprostřednímu použití jako nápoj, nejlépe chutná vychlazený. Po otevření uchovávejte v uzavřené lahvičce v chladničce. max. po dobu 24 hodin. Ošetřeno UHT. Baleno v ochranné atmosféře.

Poznámka

Důležité upozornění: Není vhodný jako jediný zdroj výživy. Používejte na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. Není určeno pro děti mladší tří let. Při podávání dětem a adolescentům ve věku od 3 do 17 let je třeba zvýšené opatrnosti. Nedoporučuje se podávat kriticky nemocným pacientům. Nevhodné pro pacienty s galaktosémií.

Složení

Mléčné bílkoviny, voda, maltodextrin, cukr, rostlinné oleje, L-arginin, kakao, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), L-askorban sodný, karotenoidy ((obsahuje sóju) -karoten, lutein, lykopen), hydrogenfosforečnan hořečnatý, aroma (vanilka), emulgátor (sójový lecitin), cholin chlorid, DL—tokoferol, citronan draselný, fosforečnan vápenatý, chlorid draselný, mléčnan železnatý, síran zinečnatý, stabilizátor (karagenan), seleničitan sodný, glukonan měďnatý, chlorid sodný, síran manganatý, nikotinamid, retinyl acetát, kyselina pteroylmonoglutamová, D-pantothenát vápenatý, chlorid chromitý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, D-biotin, cholekalciferol, thiamin hydrochlorid, fluorid sodný, molybdenan sodný, jodid draselný, fytomenadion, kyanokobalamin.
Údaje o firmě
Společnost Nutricia patří mezi přední světové výrobce enterální klinické výživy s dlouholetou tradicí. Kromě široké škály přípravků určených k řešení malnutrice dodáváme na trh i přípravky speciální - např. pro diabetiky, pro pacienty s dekubity nebo nádorovým onemocněním.

Příbalový léták