Corega Original extra silný + Bio CoPack—40g + 30 tablet

Zdravotnický prostředek

Corega Bio antibakteriální tablety: Aktivní čisticí tablety s aktivním kyslíkem určené pro důkladné a rychlé čištění zubní protézy. Corega Original extra silný: Pomáhá upevnit zubní náhradu až na 12 hodin.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3539625 | Zbozi: 18122813

Popis produktu

Corega Bio antibakteriální tablety: Aktivní čisticí tablety s aktivním kyslíkem určené pro důkladné a rychlé čištění zubní protézy. Corega Original extra silný: Pomáhá upevnit zubní náhradu až na 12 hodin.

Užití

Corega Bio antibakteriální tablety: Při pravidelném používání působí antibakteriálně a proti plísním. Čistící tablety napomáhají vyčistit místa zubní protézy, která jsou kartáčkem špatně dostupná. Působí proti nepříjemnému zápachu ze zbytků potravy usazených na protéze. Tablety díky svému složení uvolňují při rozpouštění ve vodě dostatečné množství kyslíku, a tak samočinně, důkladně a rychle čistí zubní protézu, aniž by ji poškozovaly.
Corega Original extra silný: Napoprvé začněte s menším množstvím krému. Při aplikaci velkého množství může dojít k jeho vytlačení po stranách zubní náhrady. Možná budete potřebovat více pokusů, abyste zjistili, jaké množství krému je pro Vás vhodné. Pro bezpečné upevnění náhrady nanášejte krém jedenkrát denně. Pokud je třeba aplikovat krém vícekrát denně, poraďte se se svým zubním lékařem.
Postup při nanášení krému: 1. Naneste krém na čistou suchou zubní náhradu jednou denně v krátkých proužcích jako na obrázku. 2. Vypláchněte si ústa a přitiskněte náhradu na správné místo, chvíli ji pevně přidržte, a pak na pár sekund skousněte pro bezpečné upevnění.
Postup při vyjmutí náhrady: 1. Vypláchněte ústa teplou vodou a poté pomalu vyjměte zubní náhradu. 2. Zbytky krému odstraňte ze zubní náhrady a z úst pomocí teplé vody a měkkého zubního kartáčku.

Dávkování

Corega Bio antibakteriální tablety: Tableta se dá do sklenice, naplněné do jedné poloviny vlažnou vodou. Do vody se položí protéza na 15 minut (musí být zcela ponořená). Před nasazením se protéza důkladně opláchne pod tekoucí vodou.

Prevence

Corega Bio antibakteriální tablety: Proti usazování bakterií a plísní, proti tvorbě zubního kamene na povrchu zubní náhrady, proti tvorbě skvrn na povrchu zubní náhrady.

Fakta

Corega Bio antibakteriální tablety: Při pravidelném používání 2x denně působí tablety preventivně proti tvorbě skvrm na povrchu náhrady, způsobených pitím čaje, kávy, kouřením, účinně ničí plísně včetně druhu Candia a likvidují 99,9% bakterií, které bývají příčinou nepříjemného zápachu z úst.

Příbalový léták