Corega Dvojitá síla čisticí tablety—36 ks

Zdravotnický prostředek

Uvolňuje 2x více čisticích složek.* Rychlé a důkladné čištění zubní náhrady. Ničí 99,99% bakterií způsobujících zápach z úst.** Pomáhají rychle odstraňovat skvrny. 36 tablet. *vs Corega TABS,**In vitro.

Cena vč. DPH
189 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3743086 | Zbozi: 18128898

Popis produktu

Uvolňuje 2x více čisticích složek.“ Rychlé a důkladné čištění zubní náhrady. Ničí 99,99% bakterií způsobujících zápach z úst.“* Pomáhají rychle odstraňovat skvmy. 36 tablet. *vs
Corega TABS,"*In vitro.

Užití

Při pravidelném používání působí antibakteriálně a proti plísním. Čisticí tablety napomáhají vyčistit místa zubní protézy, která jsou kartáčkem špatně dostupná. Působí proti nepříjemnému zápachu ze zbytků potravy usazených na protéze. Tablety díky svému složení uvolňují při rozpouštění ve vodě dostatečné množství kyslíku, a tak samočinně, důkladně a rychle čistí zubní protézu, aniž by ji poškozovaly.

Návod k použití

1. Vložte jednu tabletu COREGU do dostatečného množství velmi teplé (ne horké) vody, které bude stačit na ponoření celkové či částečné zubní náhrady nebo můstku. 2. Po vyjmutí náhrady z roztoku po 5 minutách dočistěte náhradu roztokem za pomoci měkkého zubního kartáčku. 3. Zubní náhradu dobře opláchněte tekoucí vodou. Zbylý roztok po použití ihned vylejte.

Dávkování

Tableta se dá do sklenice, naplněné do jedné poloviny vlažnou vodou. Do vody se položí protéza na 15 minut (musí být zcela ponořená). Před nasazením se protéza důkladně opláchne pod tekoucí vodou.

Prevence

Proti usazování bakterií a plísní, proti tvorbě zubního kamene na povrchu zubní náhrady, proti tvorbě skvrn na povrchu zubní náhrady.

Fakta

Při pravidelném používání 2x denně působí tablety preventivně proti tvorbě skvrn na povrchu náhrady, způsobených pitím čaje, kávy, kouřením, účinně ničí plísně včetně druhu Candia a likvidují 99,9% bakterií, které bývají příčinou nepříjemného zápachu z úst.

Složení

Sodium Bicarbonate, Sodium Carbonate Peroxide, Citric Acid, Potassium Caroate (Potassium Monopersulfate), Sodium Carbonate, TAED, Sodium Benzoate, PEG-180,
Sodium Lauryl Sulfate, VP/VA Copolymer, Aroma, Subtilisin, Cellulose Gum, CI 42090, CI 73015, CI19140.

Příbalový léták