Compeed Náplast na puchýře Sportovní - pata—5 ks

Zdravotnický prostředek

Náplast na puchýře speciálně určená pro zvýšenou zátěž při sportovních výkonech, se silnější výstelkou.

Cena vč. DPH
155 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3852804 | Zbozi: 18135558

Popis produktu

Náplast na puchýře speciálně určená pro zvýšenou zátěž při sportovních výkonech, se silnější výstelkou.

Užití

COMPEED© hydrokoloidní technologie je aktivní gel s částicemi absorbujícími vlhkost.
COMPEEDS Extreme náplast na puchýře působí jako druhá kůže, čímž přispívá k přirozenému vyrovnávání vlhkosti: - Okamžitě ulevuje od bolesti. - Chrání proti tření, když to nejvíce potřebujete. Struktura medové plástve tlumí o 20 % více ve srovnání s COMPEED© Hydrokoloidní náplastí na puchýře - střední. - Podporuje rychlé zhojení rány - Zůstává na místě několik dní.
Individuálne se může lišit.

Dávkování

POUŽITÍ: 1. Před použitím pokožku omyjte a osušte, nepoužívejte v okolí puchýře krém ani olej. 2. Sejměte spodní papír. Nedotýkejte se lepivé strany. 3. Umístěte náplast pevně na puchýř a pečlivě uhlaďte okraje náplasti. 4. Ponechte náplast na místě, dokud se sama nezačně odlepovat. (Pozn.: může vydržet i několik dní). 5. Náplast neodstraňujte tahem vzhůru, ale pomalu napínejte podél pokožky.

Fakta

UPOZORNĚNÍ: - Diabetici: Před použitím konzultujte se svým lékařem. - Nepoužívejte na infikovanou ránu. - Nepoužívejte jednu náplast opětovně, abyste se vyvarovali infekce. - Jestliže se puchýř nehojí nebo zhorší, přeruště léčbu a konzultujte stav se svým lékařem. - Náplast COMPEED nikdy nestříhejte. - Jakýkoli zbytek lepidla lze snadno odstranit technickým benzinem, s ohledem na doporučenou péči o tkáně.
Údaje o firmě www.markdistri.cz, infoAmarkdistri.cz, www.compeed.com

Příbalový léták