Clinomyn Extra Fresh Gel Ice Mint zubní pasta—75 ml

Clinomyn Fresh fluoridový zubní gel hloubkově čistí, odstraňuje skvrny způsobené nikotinem, kávou a tabákem. Posiluje zubní sklovinu a chrání před zubním kazem, obnovuje přirozenou barvu zubů. Intenzivní ledová chuť máty osvěžuje dech.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2749340 | Zbozi: 18118726

Popis produktu

Clinomyn Fresh fluoridový zubní gel hloubkově čistí, odstraňuje skvmy způsobené nikotinem, kávou a tabákem. Posiluje zubní sklovinu a chrání před zubním kazem, obnovuje přirozenou barvu zubů. Intenzivní ledová chuť máty osvěžuje dech.

Účinné látky

Polynam
Monofluorofosforečnan sodný

Užití

Clinomyn Fresh je fluoridový zubní gel, který hloubkově čistí, odstraňuje skvrny, posiluje zubní sklovinu a chrání proti zubnímu kazu. Gel s patentovanou formulí navrženou tak, aby zuby dobře chránila, čistila, obnovovala jejich barvu a efektivně odstraňovala skvrny a zabarvení. Díky jejímu složení se zbavíte i skvm způsobených kávou, čajem, červeným vínem, čokoládou, borůvkami a ostatními potravinami. Díky příchuti ledové máty navíc příjemně voní a osvěžuje dech. Trojnásobný čistící systém obsahuje dvě standardní složky. Posilující část k důkladnému vyčistění zubů a Polynam k vyleštění a zářivosti jejich povrchu. Clinomyn Fresh je gel vhodný pro elektrické i standardní kartáčky na zuby a je bez konzervačních látek.

Dávkování

Pro zvýšenou účinnost používejte Clinomyn denně.

Fakta

Zubní pasty Clinomyn obsahují složku Polynom, kterou jiné pasty nemají. Je patentována od roku 1969, má plošnou čistící schopnost, nefunguje abrazivně a neporušuje sklovinu. Je velmi jemná. Díky své plošné funkčnosti nejen dobře čistí a leští, ale také právě odstraňuje skrvny a zabarvení.

Příbalový léták