Clinical Hair-Care—45+15 tobolek

CLINICAL HAIR-CARE je doplněk stravy obsahující KERATIN RENEWAL SYSTEM, který je tvořen převážně sirnými aminokyselinami. Pro keratin je nejdůležitější především aminokyselina L-cystein s obsahem síry, která významně přispívá k posílení vlasů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2495969 | Zbozi: 18110691

Popis produktu

CLINICAL HAIR-CARE je doplněk stravy obsahující KERATIN RENEWAL SYSTEM, který je tvořen převážně simými aminokyselinami. Pro keratin je nejdůležitější především aminokyselina L-cystein s obsahem síry, která významně přispívá k posílení vlasů.

Užití

CLINICAL HAIR-CARE je doplněk stravy obsahující KERATIN RENEWAL SYSTEMTM, který je tvořen převážně důležitými sirnými aminokyselinami. V živé části vlasu, vlasové cibulce, dochází k tvorbě keratinových vláken, jejichž síla a pevnost určují kvalitu vlasu.
Aby buňky mohly tvořit kvalitní keratin, je potřebné, aby byly vyživovány. Ziviny se k buňkám dostávají krevními kapilárami. Pro keratin je nejdůležitější především aminokyselina L-cystein s obsahem síry, která významně přispívá k posílení vlasů.
KERATIN RENEWAL SYSTEM obsahuje látku Cystin, která je tvořena dvěma molekulami aminokyseliny L-cysteinu. Cystin je v zažívacím traktu mnohem stabilnější, než samotná aminokyselina L-cystein a obsahuje také dvojnásobné množství síry.
KERATIN RENEWAL SYSTEM doplňuje Nutrikomplex, tvořený širokým spektrem nejdůležitějších vitamínů a minerálů. Například obsažený zinek ovlivňuje řadu enzymatických pochodů v těle a je nezbytný i pro syntézu buněčných kyselin DNA i
RNA, které jsou důležité pro správné dělení buněk vlasového folikulu. Extrakt z pupalky je zase bohatým zdrojem aminokyselin, nenasycených mastných kyselin a celé řady vitamínů a minerálů, čímž také přispívá k udržen správné funkce vlasové pokožky.
Unikátní Pycnograph-IN activator obsahuje extrakt z kůry borovice přímořské a ze semen z hroznů, vyznačující se antioxidační schopností.

Dávkování

Doporučené denní dávkování: 1 tobolka jednou denně. Nepřekračujte doporučné denní dávkování.

Kontraindikace

Přípravek není vhodný pro těhotné ženy a kojící matky.

Poznámka

Souběžné užívání s léky konzultujte se svým lékařem nebo lékárníkem.

Složení

DL-methionin 200 mg, cystin 100 mg, L-tyrosin 200 mg, 4-aminobenzoová kyselina 25 mg, kyselina listová 0,1 mg, D-biotin 0,05 mg, oxid zinečnatý 3,11 mg (-2,5 mg Zn), inositol 35 mg, extrakt ze zlatého prosa 50 mg, olej z pupalky dvouleté (prášek) 50 mg, extrakt ze sušených pivovarských kvasnic 50 mg, extrakt z přesličky rolní 25 mg, extrakt ze semen hroznů 25 mg, extrakt z kůry borovice přímořské 5 mg, stearan hořečnatý, oxid titaničitý, oxid křemičitý, želatina.
Údaje o firmě www.clinical.cz

Příbalový léták