Citrus paradisi Grepový extrakt —50 ml

Přípravek obsahující extrakt z jader a dužniny grapefruitu doplněný vitaminem C pro posílení obranyschopnosti organismu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594062351450 | Zbozi: 18121929

Popis produktu

Přípravek obsahující extrakt z jader a dužniny grapefruitu doplněný vitaminem C pro posílení obranyschopnosti organismu.

Účinné látky

Citrus paradisi extrakt

Užití

Přípravek k posílení obranyschopnosti organismu doplňuje běžnou stravu o bioflavonoidy a vitamin C. Citrus paradisi, extrakt z jader a dužiny grapefruitu, obsahuje komplex biologicky aktivních flavonoidů. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, k ochraně buněk před oxidačním stresem a zvyšuje vstřebávání železa. Přípravek lze vhodně využít k ochraně organismu doma i na cestách do rizikových zemí.

Dávkování

20 - 60 kapek (1- 3 ml) 2x za den, nejlépe nakapat do vody, čaje nebo jiné tekutiny.

Příznaky

Oslabená obranyschopnost, snížená aktivita imunitního systému.

Prevence

Nemá preventivní účinky.

Kontraindikace

Přecitlivělost na některou složku přípravku.

Vedlejší příznaky

Při doporučeném dávkování nejsou známy.

Fakta

Dbát na dodržení dávkování, přípravek užívat po nakapání do tekutiny.

Poznámka

Nepoužívat neředěné.
Výrobek obsahuje 84 % extrakt z jader a dužniny grapefruitu, který je standardizován na obsah účinných bioflavonoidů 800 mg/100 ml.

Složení

Glycerin (nosič), voda, Citrus paradisi — extrakt z obsahem bioflavonoidů, vitamín C (kyselina askorbová).
Dávka 15 kapek 45 kapek energetická hodnota 8 kJ / 2 kcal 25 kJ / 6 kcal bílkoviny 0,003 g 0,01g sacharidy 0,8 g 2,5 g tuky g0,g vitamín C 24,3 mg 73 mg bioflavonoidy 6,5 mg 19,5 mg
Údaje o firmě
Www.virde.cz
Společnost Virde, s.r.o. je moderní a dynamická výrobně - obchodní společnost, která se specializuje na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a prostředků tzv. léčebné kosmetiky. Snaží se zlepšit kvalitu života poskytováním vysoce kvalitních výrobků, přednostně na přírodní bázi, které si získaly své spokojené zákazníky nejen v ČR, aleiv
SR, Polsku, Maďarsku a na Ukrajině.

Příbalový léták