Chrom plus Naturell—50 tablet

CHROM PLUS - doplněk stravy. Obsahuje tři účinné látky: organický chróm, glukomannan a jód. 200 mcg chromu v jedné tabletě.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594070440016 | Zbozi: 18113288

Popis produktu

CHROM PLUS - doplněk stravy. Obsahuje tři účinné látky: organický chróm, glukomannan a jód. 200 mcg chromu v jedné tabletě.

Účinné látky

Organický chrom
Glukomannan
Jód

Užití

Chrom plus obsahuje trojmocný chrom - 200 mcg v jedné tabletě, jód, rostlinnou vlákninu a niacin. - Chrom přispívá k normálnímu metabolismu makroživin - přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi. - Jód přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy a k normální činnosti štítné žlázy, přispívá k normálnímu energetickému metabolismu. - Niacin - přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, napomáhá normální funkci nervového systému - glukomannan - rostlinná vláknina - má příznivé účinky na trávení.

Dávkování

Dospělé osoby 1 tableta denně, půl hodiny před jídlem, zapít sklenicí vody.
Nevhodné pro děti, kojící a těhotné ženy a osoby trpící nemocemi štítné žlázy.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu.
Vyvážená, pestrá strava a zdravý způsob života jsou základem pro správné fungování organismu

Příznaky

Nedostatek chromu, zvýšená tělesná váha.

Kontraindikace

Nevhodné pro děti, kojící a těhotné ženy a osoby trpící nemocemi štítné žlázy.

Fakta

Firma Naturell AB vznikla ve Švédsku v roce 1920 a od začátku vyrábí farmaceutické, dietetické a vitaminovo-minerální přípravky založené na přírodních surovinách.
Harmonie s přírodou a omezení použití syntetických složek na minimum působí tak, že se naše přípravky vyznačují vysokou mírou stravitelnosti a tím účinně působí na lidský organismus.
Neustále provádíme výzkumy přípravků nové generace, největší důraz klademe na kvalitu a bezpečnost našich výrobků.
Vycházíme vstříc očekáváním našich zákazníků a snažíme se systematicky rozšiřovat nabídku Naturell produkty, o které jevíte zájem.

Složení

Glukomanan (rostlinná vláknina z Amorphophallus konjac) 150 mg, hydrogenfosforečnan vápenatý (stabilizátor), mikrokrystalická celulóza (plnivo), laktóza, kyselina stearová (odpěňovač), hydroxypropylmethylcelulóza (zahušťovadlo), oxid křemičitý (protispékavá látka), stearan hořečnatý, niacin 15 mg tj. 93,7 % DDD", mléčnan chromitý (chrom 200 mcg tj. 500% DDD"), mořská řasa Fucus vesiculosus (jód vázaný v řase 150 mcg tj. 100% DDD"). *DDD - doporučená denní dávka
Údaje o firmě
Wwww.naturell.cz

Příbalový léták