Centrum Plus Ženšen&Ginkgo—30 tablet

Kompletní multivitamin s vitaminy, minerály, stopovými prvky PLUS s výtažky z ženšenu a ginkgo biloby pro podporu duševní a fyzické výkonnosti. Kompletní od A až po Železo. Bez lepku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 3682920 | Zbozi: 18126768

Popis produktu

Kompletní multivitamin s vitaminy, minerály, stopovými prvky PLUS s výtažky z ženšenu a ginkgo biloby pro podporu duševní a fyzické výkonnosti. Kompletní od A až po Zelezo.
Bez lepku.

Užití

Aktivní život nám nabízí mnoho možností, a proto je tak důležité zůstat zdravý. Složení multivitaminů Centrum je vylepšeno pro optimální každodenní péči o Vaše zdraví.
Centrum PLUS obsahuje výtažky z ženšenu, které podporují fyzický a duševní výkon a také koncentraci, a dále výtažky z ginkgo biloby, které pomáhají udržovat zdravou paměť, podporují duševní výkon a přispívají k normálním rozpoznávacím funkcím.
Vitaminy skupiny B a mangan přispívají k normálnímu energetickému metabolismu.
Zelezo přispívá v těle k normálnímu přenosu kyslíku a měď přispívá k normálnímu přenosu železa v těle. Vitaminy B2, B6, B12, kyselina pantotenová a kyselina listová přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. Dostatečný příjem vitaminů A, C a D, selenu, mědi a zinku přispívá k normální funkci imunitního systému. Centrum PLUS obsahuje vitamin B1, který přispívá k normální činnosti srdce. Centrum PLUS obsahuje železo a zinek, které přispívají k normálním rozpoznávacím funkcím, a kyselinu pantotenovou, které přispívá k normální mentální činnosti. Rovněž obsahuje vitamin D, který přispívá k udržení normální činnosti svalů a vitamin D, vitamin K, mangan a zinek, které přispívají k udržení normálního stavu kostí.
Různorodá a vyvážená strava a zdravý životní styl jsou důležité. Tento doplněk stravy není určen jako náhrada pestré stravy.

Dávkování

Doporučená denní dávka pro dospělé je 1 tableta denně, nejlépe během jídla.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Tento přípravek není vhodný pro těhotné a kojící ženy a pro děti.
Obsahuje ginkgo bilobu, která může snižovat srážlivost krve.

Složení

L-askorbová), plnidla: mikrokrystalická celulosa, hydroxypropylmethylcelulosa; uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, extrakt z ginkgo biloby, extrakt z ženšenu, vitamín E (DL-alfa tokoferylacetát), fumaran železnatý, nikotinamid, modifikovaný škrob, maltodextrin, stabilizátor: polyvinylpolypyrolidon; D-pantothenan vápenatý, síran manganatý, oxid zinečnatý, vitamín B6 (pyridoxin-hydrochlorid), vitamín B1 (thiamin-mononitrát), vitamín B2 (riboflavin), emulgátory: hořečnaté soli mastných kyselin, polysorbát 80; protispékavá látka: oxid křemičitý; škrob, betakaroten, želatina, síran měďnatý, glukózový sirup, sacharóza, chlorid chromitý, vitamín A (retinyl-acetát), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), molybdenan sodný, jodid draselný, selenan sodný, palmový olej, biotin (D-biotin), antioxidant: butylhydroxytoluen; vitamín K (fylochinon), vitamín B12 (kyanokobalamin), vitamín D (cholekalciferol), barviva: oxid titaničitý, oxidy a hydroxidy železa.

Příbalový léták