Cem-m pro dospělé Energie—90 tablet

CEM-M® pro dospělé Energie - navíc obohacené o Koenzym Q10 a extrakt z Ženšene pro posílení paměti, koncentrace a dalších mentálních funkcí. CEM-M® jsou unikátní díky obsahu jedinečného AbSorb komplexu, který umožňuje lepší vstřebávání obsažených látek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3219095 | Zbozi: 18118188

Popis produktu

CEM-M© pro dospělé Energie - navíc obohacené o Koenzym 010 a extrakt z Zenšene pro posílení paměti, koncentrace a dalších mentálních funkcí. CEM-M© jsou unikátní díky obsahu jedinečného AbSorb komplexu, který umožňuje lepší vstřebávání obsažených látek.

Užití

Multivitamin s minerály CEM-M© pro dospělé Energie obsahuje všechny hlavní vitaminy a minerály, které přispívají ke správné funkci lidského organizmu. Výhodou je, že všechny obsažené vitaminy a vybrané minerály jsou ve 100 % doporučené denní dávky.
Multivitaminy CEM-M© jsou unikátní díky obsahu jedinečného AbSorb komplexu, který umožňuje lepší vstřebávání obsažených látek. Přípravek CEM-M© Energie je navíc obohacen o Koenzym 10 a extrakt z Zenšene pro posílení paměti, koncentrace a dalších mentálních funkcí. Multivitamin CEM-M© Energie podporuje energii, udržení vitality a výkonnosti organizmu a je doporučován pro ženy i muže během celého roku.
Upozornění: Výrobek není určen dětem do 3 let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Ukládat mimo dosah dětí! Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 C. Chraňte před slunečním zářením.

Dávkování

Doporučené dávkování: 1 tableta denně, po jídle.

Příbalový léták