Brýle čtecí +3.50 černé s pruhy a pouzdrem—1 ks

Zdravotnický prostředek

Brýle čtecí plastové. Čočky jsou odolné proti rozbití, avšak náchylné na poškrábání. Ke každodennímu použití.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3487791 | Zbozi: 18134179

Popis produktu

Brýle čtecí plastové. Čočky jsou odolné proti rozbití, avšak náchylné na poškrábání. Ke každodennímu použití.

Užití

Slábne Váš zrak? Okolo 40-ti let věku Vaše oči pomalu ztrácí schopnost změnit tvar čočky tak pružně, jako to uměly, když jste byli mladší. Je to zcela přirozený stav, který je nazván presbyopie a který je příčinou toho, že malá písmenka jdou čím dál tím méně zaostřit.
Naše brýle vám tyto problémy vyřeší. Čtecí brýle mají stejnou velikost dioptrie pro obě čočky, proto nesmí tyto brýle používat lidé, kteří mají rozdílné poškození zraku.
Doporučujeme před zakoupením tohoto výrobku navštívit svého lékaře, zjistit míru poškození zraku a poradit se s ním o výběru vhodného typu čtecích brýlí.

Dávkování

Dle potřeby. Brýle používejte pouze ke čtení za jasného světla.

Kontraindikace

Nepoužívejte při řízení motorových vozidel.

Fakta

Čtecí brýle nabízené naší společností American Way CR spol. s r.o. — dámské i pánské slouží pouze ke čtení a prodávají se od +1.00 dioptrie do +3.50 dioptrie. Vzhledem k tomu, že u jednotlivých typů brýlí je vždy stejná dioptrie pro obě čočky, nesmí tyto brýle používat lidé, kteří mají rozdílné poškození zraku. Doporučujeme proto před zakoupením tohoto výrobku navštívit svého lékaře, zjistit míru poškození zraku a poradit se s ním o výběru vhodného typu čtecích brýlí.

Poznámka

Péče o Vaše brýle: | brýle odolné proti nárazu je možno poškodit špatným zacházením.
Nepokládejte brýle čočkami dolů. Používejte pouzdra a při čištění užívejte speciální tkaninu (mikrovlákno).
Údaje o firmě
Společnost American Way CR spol. s r.o. působí na evropském trhu od roku 1997. Jsme předním výrobcem a distributorem slunečních a čtecích brýlí, vlasové bižuterie a koupelnových doplňků. V centrále společnosti úspěšně působí vývojové centrum, kde vznikají návrhy nových kolekcí, sledující světové módní trendy. Všechny produkty mají dva společné jmenovatele — vysoký estetický standard a přátelské ceny. www.americanway.cz

Příbalový léták