Braunol kožní roztok—75mg/g, 1000 ml

Humánní léčivý přípravek

Přípravek Braunol je antiseptický a dezinfekční přípravek obsahující jodovaný povidon užívá se k dezinfekci neporušené kůže a ústní sliznice, k hygienické dezinfekci rukou, drobných poranění a drobných spálenin. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
484 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 7612449070402 | Zbozi: 18119532

Popis produktu

Přípravek Braunol je antiseptický a dezinfekční přípravek obsahující jodovaný povidon užívá se k dezinfekci neporušené kůže a ústní sliznice, k hygienické dezinfekci rukou, drobných poranění a drobných spálenin. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Přípravek se užívá k dezinfekci neporušené kůže a ústní sliznice, hygienické dezinfekci rukou, drobných poranění a drobných spálenin.
K dezinfekci nepoškozené kůže a sliznic např. před chirurgickým výkonem, biopsií, punkcí, odběrem krevních vzorků a katetrizací.
Antiseptické ošetření ran a k dezinfekci porušené kůže (např. proleženin, bércových vředů), popálenin, infekčních onemocnění kůže nebo druhotně infikovaných kožních onemocnění.
K hygienické nebo předoperační dezinfekci rukou.

Dávkování

Přípravek Braunol je určen k zevnímu použití, jak v ředěné tak neředěné formě.
Přípravek Braunol se nanáší v neředěné formě při dezinfekci kůže nebo antisepsi sliznic, před chirurgickými zákroky, biopsiemi, injekcemi, punkcemi, odebíráním krevních vzorků a katetrizací.
Přípravek Braunol může být použit v ředěné formě k antiseptickým výplachům, při mytí a koupeli.

Složení

Léčivou látkou je jodovaný povidon. 100 g roztoku obsahuje 7,5 g jodovaného povidonu s obsahem 10% využitelného jódu.
Pomocnými látkami jsou dihydrát dihydrofosforečnanu sodného, jodičnan sodný, lauromakrogol 450, hydroxid sodný, čištěná voda

Příbalový léták