BOLERO Lemon - instantní nápoj bez cukru—8 g

Instantní nápoj v prášku se sladidly s citrónovou příchutí s vitamínem c obohacený vápníkem. Vhodný pro diabetiky v rámci stanoveného dietního režimu.

Cena vč. DPH
8 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3800048200038 | Zbozi: 18120379

Popis produktu

Instantní nápoj v prášku se sladidly s citrónovou příchutí s vitamínem c obohacený vápníkem. Vhodný pro diabetiky v rámci stanoveného dietního režimu.

Účinné látky

Vitamin C
Calcium

Užití

Obsahuje vitamín C a vápník, prevence.

Dávkování

100ml nápoje obsahuje dop. denní dávku vápníku a vitamínu C

Prevence

Vitamín C proti nachlazení.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Společnost KAUMY s.r.o. byla založena v roce 1994 spojením českého a rakouského kapitálu. Tímto krokem došlo k dokonalému skloubení zkušeností z nově vznikajícího českého tržního prostředí s přístupem k vysoce kvalitním produktům a k výhodným odběratelským podmínkám.
Tyto základní předpoklady přispěly v uplynulých deseti letech k úspěšné expanzi firmy na českém trhu, rychlému nárůstu šíře sortimentu, Zvyšování podílu na odvětvovém trhu
ČR. Dnes se firma KAUMY s.r.o. řadí mezi nejvýznamnější odvětvové importéry a šíří také v rámci Evropské unie.
K nejvýraznějším atributům společnosti KAUMY patří vysoká operativnost a pružná reakce na požadavky zákazníků a aktuální situaci na trhu. Firma je schopná vyjít vstříc svým zákazníkům profesionálním dodavatelským servisem, komunikací v rámci EDI systému, dodávkami malých sérií zboží či zásobováním systémem just-in-time. Služby na takové úrovni je pochopitelně možné zajistit pouze na základě efektivního řízení podniku, jehož nástrojem se aktuálně stal i kvalitní podnikový informační a řídící softwarový systém. V případě požadavků ze strany klienta je společnost KAUMY schopna zabezpečit realizaci privátních značek či zabezpečit dodávku zboží i mimo rámec republiky.
Jednou ze základních podmínek úspěšného působení na trhu je vysoká jakost dodávaného zboží. Firma sídlí v novém moderního areálu, jehož součástí jsou klimatizované skladovací prostory s automatickým systémem evidence stavu a pohybu zboží. Kvalitní skladové hospodářství, které splňuje kritéria EU na skladování potravinářského zboží, je výchozím bodem operativní a dynamické distribuce.
Distribuce zboží je zajišťována vlastní dopravou zahrnující chladící a termovozy, což umožňuje transport zboží až na místo určení v prvotřídní kvalitě.
Prostřednictvím distribuční sítě nabízí firma KAUMY zákazníkům stovky druhů cukrovinek renomovaných značek, určených jak dětem, tak i dospělým. Atraktivní nabídkou jsou i sladkosti pro diabetiky. Dnes je již samozřejmostí, že širokou škálu zboží firmy KAUMY s.r.o, najdeme nejen v nabídce velkých obchodních společností, ale také na pultech nezávislých prodejen potravin, cukráren, restaurací, kiosků, lékáren i u benzinových čerpadel.
Aktivita firmy se nesoustředí jen na samostatnou distribuci produktů, ale i na jejich propagaci prostřednictvím médií, veletrhů, výstav či účastí na sportovních, společenských i charitativních akcích.
Údaje o firmě www.kaumy.cz

Příbalový léták