Iontia prebio —30 sáčků

Instantní směs pro přípravu perorálního rehydratačního roztoku pro dospělé a děti od 3 let. Potravina pro zvláštní lékařské účely.

Cena vč. DPH
162 Kč
Dostupnost
skladem 2 ks

PDK: 8594003323041 | Zbozi: 18127410

Popis produktu

Instantní směs pro přípravu perorálního rehydratačního roztoku pro dospělé a děti od 3 let. Potravina pro zvláštní lékařské účely.

Užití

Instantní směs pro přípravu perorálního roztoku vhodného k rychlému doplnění iontů a vody při dehydrataci organismu způsobené: průjmem, zvracením, horečkou, přehřátím ze slunění, tělesnou námahou, zanedbáním pitného režimu apod. Oproti jiným rehydratačním prostředkům obsahuje o více než polovinu méně glukózy.

Dávkování

Dle potřeby.
Obsah sáčku dobře rozpusťte ve 250 ml pitné studené vody a zvolna vypijte (po doušcích). Při zvracení užívejte po lžičkách. Roztok je nejlepší před podáváním připravit vždy čerstvý, ale je možné jej skladovat v uzavřené nádobě v ledničce až 6 hodin.

Příznaky

Dehydratace.

Kontraindikace

Lékové interakce.

Fakta

Aplikace ihned po objevení se příznaků.
Při lehkém stupni dehydratace: fáze rehydratace 1- 6 hod.
Při středním stupni dehydratace: fáze rehydratace 6-12 hod. a pak fáze realimentace max 36 hod.
Při těžkém stupni dehydratace: hospitalizace.
Přípravek mohou užívat i těhotné a kojící ženy a také diabetici po poradě s lékařem.

Interakce

Složení

Instantní rýžový škrob, glukóza, citronan sodný, inulín — prebiotikum, chlorid sodný, chlorid draselný, zázvorový extrakt.
Údaje o firmě
GOLDIM spol. s r.o. - od roku 1992 vývoj, výroba, prodej a distribuce potravin, bio potravin, doplňků stravy, kojenecké a dětské výživy, potravin pro specifické výživové požadavky, potravin pro zvláštní lékařské účely.
Certifikace: HACCP, výrobce biopotravin - CZ-BIO-002. www.goldim.cz

Příbalový léták