Body Tip Norkové tělové mléko—400 ml

Body Tip Norkové tělové mléko hydratační s koenzymem Q10 vyživuje Vaši unavenou a ochablou pokožku. Díky anti-age účinku, obsahu norkového oleje a koenzymu Q10 ošetřuje a hydratuje unavenou a ochablou pokožku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2722263 | Zbozi: 18107618

Popis produktu

Body Tip Norkové tělové mléko hydratační s koenzymem OA10 vyživuje Vaši unavenou a ochablou pokožku. Díky anti-age účinku, obsahu norkového oleje a koenzymu 010 ošetřuje a hydratuje unavenou a ochablou pokožku.

Účinné látky

Norkový olej
Koenzym A10

Užití

Body Tip Norkové tělové mléko hydratační s koenzymem 10 chrání pokožku před nepříznivými vlivy prostředí a napomáhá udržovat její přirozenou rovnováhu. Díky jemnému složení na přírodním základě je vhodné pro péči o všechny typy pleti. Koenzym 010 je přírodní antioxidant. Zabraňuje vzniku volných radikálů a podporuje přirozenou obnovu buněk.

Dávkování

Přiměřené množství mléka vetřete do pokožky cca 2x denně.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Neobsahuje chemická barviva. Bez parabenů. Jemná hypoalergenní vůně. Koenzym 010.
Údaje o firmě
Vivaco s.r.o. je moderní, dynamicky se rozvíjející společnost, která se zabývá vývojem, výrobou a prodejem kosmetických produktů. Výrobky obchodních značek jako Herb
Extract, Orsay, Olivia, Sun Vital nebo Panthenol jsou na českém trhu více než 15 let a jsou mezi zákazníky velmi oblíbené. V posledních letech se společnost orientuje v souladu se zdravým životním stylem na vysoce kvalitní produkty na přírodní bázi. Ve spolupráci s farmaceutickými společnostmi jsme jako poslední novinku připravili přírodní vitamínové preparáty, které vhodně doplňují a podporují účinky našich kosmetických výrobků. Naše zkušenosti a know-how využívá rovněž řada dalších společností pro které vyvíjíme a vyrábíme vlastní privátní kolekce. Spokojenost zákazníku s produkty si potom každodenně © ověřujeme v našich specializovaných firemních prodejnách nebo prostřednictvím diskuse se členy VIVA klubu na našich webových stránkách
Www.vivaco.cz.

Příbalový léták